Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krzywe, żółte zęby

Polecane posty

Gość gość

Mam potwornie krzywe i żółte zęby. Od razu mówię ze kolor moich zębów nie wynika z braku higieny,myje co najmniej 2 razy dziennie. Próbowałam wybielac soda, węglem, pastami. Niestety wybielanie u dentysty jest za drogie. Do tego przez to że te zęby są tak krzywe seplenie i często ktoś się śmieje ze mnie przez to. Jak się śmieje to pilnuje żeby zakrywac usta ręką bo wstyd mi pokazać zeby :( https://zapodaj.net/4b340fd613556.jpg.html

Gość gość
krzywe zeby i nogi sa sexi

Gość gość
ortodonta jest konieczny ,a żólty osad wyczyści stomatolog :)

Gość gość
Tak tylko to kosztuje kupę kasy

Gość gość
IDź do dobrego stomatologa najlepiej. Jak chcesz się podobać innym ludziom to lepiej popraw te zęby, bo z tego co zauważyłam na stronach pokroju menshealth.pl i womenshealth.pl to obie plcie bardzo zwracają na to uwagę

Gość gość
Jest taki proszek eucryl chyba kosztuje kilka zlotych a ladnie usuwa osad i zeby sa bielsze.

Gość gość
Sama miała jeszcze bardziej krzywe, polecam aparat ortodontyczny (można wziąć na raty, dla mnie to też był spory wydatek), rok lub dwa trzeba się pomęczyć w drutach ale naprawdę warto!

Gość gość
Tak wygladaja zeby matki polki ktora ma tylko w gloqie bachory i zaniedbac sie hahaba. Masakra typoqa.matka polka

Gość gość
Chyba nie widzieliście krzywych i naprawdę żółtych zębów... Tutaj tylko ortodonta pomoże. Taka prawda. I dentysta wybieli.

Gość gość
Przecież to.prowokacja tepaki. Az tak zaniedbanych nie ma zul zebow

Gość gość
Hahahaha nawet ust nie ma masakra. Widać ze zaniedbana i nie zrobiona

Gość gość
16.49 Żeby być zrobiona i zadbana to trzeba mieć kasę. Jak autorkę nie stać na ortodonte i wybielanie zębów to co się dziwić ze nie ma ust zrobionych Do autorki, bez ortodonty to nic na to nie poradzisz. I lepiej nie wybielaj domowymi sposobami typu soda bo jeszcze gorzej sobie narobisz. Moim zdaniem gorzej niż kolor tych zębów prezentuje się to ze są bardzo, bardzo krzywe. Na dole to aż zachodzą na siebie. Musisz widzieć ze nie wygląda to fajnie i niestety ludzie myślą tak jak tutaj ze jesteś zaniedbana. Zeby to wizytówka, podobnie jak paznokcie. Gdybyś miała ładne usta to by mogły odwracać uwagę, ale ty nie masz czym odwrócić uwagi bo niestety masz tak wąskie usta jakby wcale ich nie było. Nie wiem odkladaj np. Po 200zł miesięcznie, weź pożyczkę.

Gość gość
Ust to ona nie ma tylko kreski hahahahaha do tego blada cera zaniedbanie.od.razu widac nie.trzeba zebow pokazywac

Gość gość
A teraz zacznijcie tu wrzucac linki do gabinetów dentystycznych, ortodonty i pożyczek gotówki.

Gość gość
Niech ona najpierw z tym bladym ryjem opali sie i niech usta zrobi a poten o.zebach myśli

Gość malwa1984
Na brak środków na ortodontę i stomatologa niestety nikt tutaj Ci nic nie poradzi. Może poszukaj gabinetów z możliwością leczenia z płatnością ratalną albo zorientuj się w ofercie kredytów konsumpcyjnych. Natomiast to, co możesz zrobić "na już" w kwestii wybielania, to kup dobra pastę i płyn wybielający i poczytaj, jakich produktów powinnaś unikać w swojej diecie: https://www.listerine.pl/6-produktow-ktore-plamia-zeby

Gość lelumpolelumcc
Zgodnie z zapisem w konstytucji polskiej leczenie jest darmowe. W dupę niech wsadzą sobie te kłamstwa z konstytucji , oszuści.

Gość gość
piaskowanie zębów kosztuje około 170 PLN - czyści z kamienia można wybielać zęby jakimś tam plasterkami, ale czy nie niszczy to szkliwa? nie wiem

Gość gość
teraz można też kupić bardzo dobre pasy wybielające zobacz sobie http://www.likemysmile.pl tam jest bardzo duży wybór

Gość gość
Ja jestem zdanie, że trzeba dbać o zęby w każdym wieku. Ja długo zwlekałam z wizytą u ortodonty aż w końcu się zdecydowałam i załatwiłam konsultację w www.klinikabochinska.pl. Teraz jestem na finiszu i już niedługo idę na wybielanie, żeby mój uśmiech był niczym uśmiech z hollywood .

Gość gość
Ale u góry "ładna" reklama, lokowanie czy inne g*wno... gość 2018.02.28 Idealnych zębów nie masz, ale z tą "potwornością" to przesadzasz.