Abandoned 64 Napisano 17 Wrzesień (edytowany) Drogi chłopcze duży błąd Edytowano 17 Wrzesień przez Abandoned Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 32 Napisano 17 Wrzesień Ważne że duży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 64 Napisano 17 Wrzesień Przed chwilą, WywaleniecJajeczny napisał: Ważne że duży Wierna soooka już jest. Nice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 32 Napisano 17 Wrzesień Przed chwilą, Abandoned napisał: Wierna soooka już jest. Nice. Aport piesku mój czilalo zezowata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 64 Napisano 17 Wrzesień 1 minutę temu, WywaleniecJajeczny napisał: Aport piesku mój czilalo zezowata Lecz płetwy, bo na mózgownicę za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 32 Napisano 17 Wrzesień Przed chwilą, Abandoned napisał: Lecz płetwy, bo na mózgownicę za późno. Jestem w trakcie. A ty se będziesz kim se wymyślę na daną chwilę i możesz mnie w płetwę pocałować śmieciom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 64 Napisano 17 Wrzesień Przed chwilą, WywaleniecJajeczny napisał: Jestem w trakcie. A ty se będziesz kim se wymyślę na daną chwilę i możesz mnie w płetwę pocałować śmieciom Nie ze mną te numery jaszczurzyco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach