Abandoned 63 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Drogi chłopcze duży błąd Edytowano 1 godzinę temu przez Abandoned Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 7 Napisano 1 godzinę temu Ważne że duży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 63 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaleniecJajeczny napisał: Ważne że duży Wierna soooka już jest. Nice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Abandoned napisał: Wierna soooka już jest. Nice. Aport piesku mój czilalo zezowata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 63 Napisano 59 minut temu 1 minutę temu, WywaleniecJajeczny napisał: Aport piesku mój czilalo zezowata Lecz płetwy, bo na mózgownicę za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 7 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Abandoned napisał: Lecz płetwy, bo na mózgownicę za późno. Jestem w trakcie. A ty se będziesz kim se wymyślę na daną chwilę i możesz mnie w płetwę pocałować śmieciom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 63 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, WywaleniecJajeczny napisał: Jestem w trakcie. A ty se będziesz kim se wymyślę na daną chwilę i możesz mnie w płetwę pocałować śmieciom Nie ze mną te numery jaszczurzyco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach