Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabrać 3 letnie dziecko na porodówkę? Zajmą się nim?

Polecane posty

mąż wraca o 19, w przedszkolu możesz trzymać maks do 17. czy ta trzylatka zdemoluje Wam mieszkanie przez 2 godziny? XD co te ludzkie dzieci takie nieogary;) nie wierzę, że jesteście jedynymi ludźmi, z którymi to dziecko ma kontakt. to niezdrowe. to aż zabawnie brzmi "jeżeli poród wypadnie o niewłaściwej godzinie to nie mam co zrobić z dzieckiem." no jak to XD masakra:D \no k***a:O kozo:O wy mieszkacię w pustyni i w puszczy? będziesz jechać w taksówce z dzieckiem, które ma co, poród odebrać?:D i jak zamierzasz potem ogarniać dwoje małych dzieci chodząc do pracy, przedszkola i pracy jednocześnie XD

że musiałabym rodzić to miałabym placzaca i jeczaca 3 latkę na stanie. x jeszcze tłumaczyć dociekliwej dziewczynce jak konkretnie tatuś to tam włożył, że teraz wychodzi :classic_cool:

Gość gość
Umówić się z Teściową niech wpadnie na tydzień "okołoporodowy" i tyle.

Gość gość
Tez mnie zadziwia takie nierozgarnięcie autorki. My tu za ciebie problemu nie rozwiążemy. Masz męża, masz matkę. Możesz przeciez umówić sie z matka zeby przyjechała wcześniej (tak tak, musi brać pod uwagę godzine dojazdu) i zajęła sie twoim dzieckiem bez względu na to o której godzinie bedziesz rodzic. Myślisz ze w dniu porodu do 1 3-ej bedziesz hulać po mieszkaniu, o 14-ej zaczniesz rodzic i nie poczujesz wcześniej żadnych zmian w samopoczuciu? Zreszta zadecydowanie twoj maz powinien wziąć wtedy wolne. Przeciez nie idziesz do fryzjera na krótka wizytę tylko bedziesz rodzic tego dnia wiec nie rozumiem tego podejścia „maz bedzie w pracy i bo w sumie nic wielkiego sie nie dzieje”. Albo to prowo jest albo autorka troche nie ten tego..

Gość gość
Po co wymyślacie 100 pomysłów jak autorka mówi wyraź lnie, że to odpada! Za wszelką cenę chcecie jej wmówić, że tak i już. Nie znacie sytuacji! Autorko ja pojechałam na porodówke z 4letnim synem. Zaczęłam rodzic 3tyg przed terminem. Totalnie nie gotowa na poród pod względem opieki nad nim. Czekał tam 40min aż przyjechała po niego moja mama. Nikt nie stwarzal problemu..

Gość gość
ciekawe która z was by dała swoje trzyletnie dziecko jakiejś matce z przedszkola hehhehe nawet jakbyście się znały tak w miarę

Gość gość
a co to szpital ci robił tego bachora, że ma się nim zajmować