Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Anonim12341234123

Pieniądze na marzenia, kto da pieniądze za darmo, zbieram na moje marzenie

Polecane posty

Gość Anonim12341234123

Witam, może to być głupie że tworzę ten temat, można powiedzieć że to jest też absurdalne lecz chciałbym spełnić swoje marzenia. Mam 21 lat, syna i żonę lecz po cywilnym. Chciałbym z nią wziąć ślub by zacząć chodzić do komunii jednakże przy moich zarobkach 2100 brutto nie mam na to zupełnie żadnych szans, wiem że ślub można zrobić za darmo jednak bardzo kocham moją żonę i chciałbym żeby był to dla niej wyjątkowy dzień tak samo jak dla mojego dziecka które ma już ponad roczek Próbuje i dorabiam sobie po pracy lecz wszystko co odkladam idzie na moją rodzinę, żyjemy oszczędnie , mimo tego rodzice nam pomagaja Chciałbym się od tego oderwać i sam pomoc moim rodzicom za to, że od samego początku nam pomagaja i mam szanse w której spełnię swoje marzenia jednak muszę zrobić do tego studia, jestem aktualnie po technikum i jeden krok uczyni mnie osoba która spełni swoje marzenie. Moja prośba jest taka, jeżeli jest ktoś o dobrym sercu chcialby mi pomóc, nie będę kłamał chodzi głównie o pieniadze, studia kosztują za 2 semestry 8tysiecy. Potrzebuje 2 lat. Jeżeli ktoś podaruje mi głupie 5 zł będę mega wdzięczny i szczesliwy, że ktoś kto przeczytał ten głupi temat i chociaż po części zrozumiał moje wypociny jest na tyle dobry po prostu żeby wesprzeć mnie w moim życiowym marzeniu, czyli uczynic moja rodzinę szczęśliwą która będzie ze mnie dumna

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować