Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poczta polska

Polecane posty

Gość gość

Hejka, mam pewien problem czekam na dwie paczki jedna została nadana w zeszły piątek i jest to list polecony ekonomiczny a druga w ten poniedziałek paczką mini i status w monitoringu jest taki że jest tylko data, czas nadania paczki i potem przesyłka w transporcie i nic zupełnie się nie zmienia nie pokazuje drogi gdzie paczka dokładnie się znajduję. Nie wiem czy tak ma być i ktoś z was tak miał i dostał paczkę. Proszę o pomoc.

Gość gość
Moze nie odnotowali w systemie gdzies po drodze i dlatego nic sie nie zmienia. Tak niestety dziala poczta.

Gość gość
Też tak miałam, że w monitoringu status paczki nie zmieniał się, ale w końcu dotarła. Nie zawsze poczta na czas nanosi zmiany, a szkoda, bo w końcu po to jest monitoring.

Gość gość
Masz monit paczki mini, ale nie ma możliwości śledzenia. Status zmieni sie dopiero po dostarczeniu.

Gość gość
Miałem ostatnio to samo, paczka dotarła, no stress bejb;)

Gość gość
Paczka mini,jak i list polecony ukaże się z datą wydania przesyłki do doręczenia.. także bez stresu takie przesyłki nie monitoruje się tak jak paczki czy Pocztex.. tylko data nadania i data wydania do doręczenia czy też awizo.