Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakaz handlu w niedzielę, kto na tym wygra.

Polecane posty

Gość gość

Zakaz handlu w niedzielę, kto na tym wygra ? Ciekawe dlaczego wprowadzili zakaz handlu w niedzielę i święta nie pytając kompletnie nikogo ! ! ! Czy DUDA to bóg który może sam wprowadzać co chce ! ! ! Sklepy już wydłużyły i wprowadziły zmiany w sobotę do 23:45 w poniedziałek jest już w grafiku zmiana zaczynająca się 0:15 ! ! ! Niech DUDUŚ teraz zapierdóla na te zmiany do pracy ! ! ! Tak istotne zmiany ! ktoś ludzi powinien zapytać. Szczególnie że większość społeczeństwa jest przeciwko wprowadzeniu zakazu handlu w niedzielę. Sklepy na dworcach, dworce PKP w sklepach. Galerie otwarte tak sobie ! do oglądania po co komu Pieprzone związki które myślą tylko o własnych pupach a inni ludzie ich nie interesują.

Gość gość
Niedziela jest dla rodziny ! Ciekawe jak ktoś nie ma rodziny. Co to jest rodzina ? Do sklepu nie można, do kina można do kawiarni można,zatankować samochód można. k****a kto mi będzie decydował co ja mam w niedzielę robić ? Teraz wszyscy w tygodniu będą zapier.... na cały zegar z nocami Niedziela jest od odpoczynku ! były 2-3 wolne a teraz kto pójdzie do pracy w sobotę o północy i w poniedziałek o północy W normalne godziny pracy człowiekowi dobrze się pracuje ! Można było dorobić sobie w niedziele a teraz g****o zp*****l w tygodniu TAKIE to G*******E korzyści z wolnych niedziel