Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniec tanich podróży za 10 zł...polski bus zniknał dziś z rynku, szkoda

Polecane posty

Gość gość

teraz jest jakis niemiecki flixbus drogo jak huj

Tym nowym jeszcze nie jechałam. Szkoda, że nie ma już starego polskiego busa w niskich cenach. Kiedyś często korzystałam z ich usług bo za grosze można było jechać do niemiec, czech, austrii...

Gość gość
Poważnie?! ooo, mam kumpele co pół swiata z nim zjeździła z "grosze" no to teraz jej się trochę posypie.

Gość gość
Polski bus byl bardzo niewygodny (siedzenia i stoliki na wysokosci kolan). Po jednym przejezdzie mielismy dosc. Flexi nie znam, ale w Niemczech jedzi ich pelno i podobno bardzo sie wloka.

Gość gość
To nie jest zadna polska firma ten polski bus, w finlandii jest onnibus ktory ma tego samego wlasciciela, system dzialania i wyglad autobusow, mozna kupic bilet 400 km odleglosc za 1 euro (3 miesiace wczesniej) podobno to siec jest i w innych krajach.w kazdym razie ten onnibus ma sie swietnie i sie rozrasta, dodaje coraz wiecej autobusow i wykurza innych az musza obnizac ceny zeby sie utrzymac, nie wiem co polskiemu busowi sie stalo, moze wlasciciel sieci sie wycofal z Pl

Gość gość
flixbus w kazdym kraju najpierw daje niskie ceny, robi monopol a potem podnosi ceny...teraz bedzie syf i masakra, juz jest lipa bo nie ma rezerwacji miejsc, znow kazdy bedzie sie pchal jak bydło