Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka próbowała odebrać sobie życie.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Z tego co się dowiedziałam to nikt nie próbował się z nią kontaktować. To się stało przed weekendem. Sama nie wiem czy to dobry pomysł. Każdy się trochę boi. x I własnie tu jest wasz błąd, zamiast wszyscy zbiorowo pisać o niej, za jej plecami, powinniście wtedy napisac do niej i dodać jej otuchy. Nawet jesli ona nie ma fejsa, to na 99% ktoś "życzliwy" podeśle jej relacje z tych rozmów, dziewczynę to podwójne dobiję.

Gość gość
Założyłam ten temat dlatego, ponieważ chciałam podyskutować czy mogliśmy coś przegapić, czy można było jej pomóc i tego uniknąć. Pytanie co dalej. Szkoda mi jej żeby teraz nie skończyła studiów, został semestr do końca. Nie wiem czy można jej pomóc.

Gość gość
A tak na marginesie, to dziś wieczorem było tu juz kilka tematów o samobójcach, próbach samobójczych itp. I nie wiem, czy to faktycznie taki zbieg okoliczności i wysyp, czy ktoś ładuje tematy prowo. ???

Gość gość
Tego się obawiam, że nawet gdy by mogła to nie wróci i nie skończy tych studiów. Może nie chcieć się już pokazać na uczelni żeby nikt jej nie wypytywał o to jak było na prawdę.

Gość gość
Nie zakładałam innych tematów.

Gość gość
obawiacie się, że nie będziecie mieli sępić teraz od kogo notatek, cooooo? :D

Gość gość
Tu nie chodzi o głupie notatki. Dziewczyna tyle dla każdego zrobiła, że aż wypadałoby jej teraz pomóc.

Gość gość
w sumie to ci powiem, ze wlasnie dlatego dzieja sie taki przykre rzeczy. bo o czyms nawet nie wypada pomyslec. czasem nawet nie zdajemy sobie sprawy co sie ludziom w glowach dzieje, co ich trapi. a usmiech i uczynnosc to czasem tylko maska. moze kiedys zakochala sie w kims i ten ktos sie ozenil? takich rzeczy nie da sie przewidziec niestety.. dyskutowac tez nie ma co. jakis powod byl i tyle. poznacie og moze, a moze nie.

Gość gość
Dwa tygodnie posiedzi na szpitalnym oddziale psychiatrycznym. A potem... cóż, będzie musiała sobie jakoś ułożyć życie.

Gość gość
Może czuła się samotna? Nie wiem. Tak teraz sobie myślę. Niby wszyscy ją lubili, z każdym zawsze trochę pogadała, ale tak poza tym trzymała się sama, nie miała z nikim zbytnio bliższych relacji. Nikt w sumie nic więcej o niej nie wie poza takim życiem uczelnianym.

Gość gość
mysli samobójcze sa od lucyfera widocznie nie modli sie i nie chodzi do koscioła nie jest taka dobra

Gość gość
I moim zdaniem ona nie wróci na studia, odizoluje się od was i może nawet wyjedzie, o ile nie spróbuje znowu targnąć się na swoje życie.' Własnie dlatego, że na uczelni czuje się już spalona przez plotki i domysły jakie się teraz będą pojawiać. Przez poczucie wstydu,strachu? jesli faktycznie było coś między nią a tym promotorem. Powiem tak, jeśli jej nie wsparliście, to dajcie jej spokój szczególnie z tymi rozmowami na jej temat.

Gość gość
Nawet nie wiem skąd wzięli tą rewelacje, że promotor był w to zamieszany. Nie wiem skąd by mieli o tym wiedzieć?

Gość gość
Tego się obawiam właśnie i szkoda mi żeby ona nie skończyła tych studiów. Przecież dużo gorsi od niej skończą. Trzeba coś zrobić, jakoś zadziałać. Tylko co ja sama mogę?

Gość gość
hehehehe :D