Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olivv1998

Suplementy wspomagające odchudzanie

Polecane posty

Witam serdecznie, nazywam się Olivia, jestem tu nowa. Potrzebuję pomocy, więc zwracam się do was! Mam 20 lat. Moje problemy z nadwagą zaczęły się gdy poszłam do szkoły wyższej. Będąc jeszcze w gimnazjum ważyłam może z 50 kg przy wzroście 160 cm nie wiem kiedy, zaczęłam tyć, zaczęły pojawiać mi się rozstępy na udach szerokie, czerwone, na baczkach to samo. Mój wzrost nie zmienił się za to moja waga wynosi już prawie 70 kg. Dla mnie jest to zdecydowanie za dużo, moi znajomi i chłopak powtarzają mi, że dobrze wyglądam zaś ja nie czuję się dobrze w swoim ciele. Pragnę schudnąć! nie wiem co mam robić, czytałam wiele opinii na temat różnych suplementów wspomagających odchudzanie, nic nie wydaje mi się realne. Praktycznie codziennie chodzę na wieczorne spacery choć, nic mi to nie daje, a na wysiłek fizyczny, różne ćwiczenia nie mam czasu ponieważ uczę się i pracuję. Nie wiem co jest powodem szybkiego wzrostu mojej wagi. Proszę was o pomoc.

Gość gość
Zrób badania na hormony tarczycy TSH T3 T4

Gość gość
Tak , niedoczynność powoduje tycie i takiej nadwagi niczym nie można zbić .Jeśli okaże sie że masz chorą tarczycę , dostaniesz leki i po nich schudniesz . Teraz zamiast wspomagaczy poczytaj o diecie Montignac , to dieta niełączenia bardzo skuteczna w odchudzaniu . Ja osobiście schudłam na niej 38 kg .

Gość gość
poczytaj tutaj http://www.montignac.com/pl/przepisy-i-jad-ospisy/ i zacznij stosować , naprawdę jest smaczna i działa . Musisz tylko stosować się do indeksu glikemicznego ( na stronie masz podane produkty ) w komponowaniu posiłków ale to w sumie jest proste do wykonania . Nie trzeba ważyć jedzenia , ani ograniczać porcji .

Gość julkapochon
Też miałam problemy kochana :) Na szczęście odwiedzialam stronę, która pomogła mi się uporać z problemem, polecam :)! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
Ja przy wyborze tabletek kierowałam się opinią internautów.Z całej gamy tabletek również wybrałam Foreverslim.U mnie po miesiącu stosowania waga pokazała 5 kg teraz mija drugi miesiąc i łącznie schudłam już 9 kg.Wyboru chyba dokonałam dobrego.

Gość gość
ForeverSlim był pierwszym suplementem jaki zaczęłam stosować i okazał się on od razu skuteczny, więc jestem jak najbardziej za, natomiast ciężko odnosić mi się do innych suplementów bo nie miałam z nimi styczności

Gość Karolina 32 lata
Moim zdaniem jednym z najlepszych obecnie suplementów jest Slimunox. Mi pomógł się pozbyć całej nadwagi

Gość gość
A ja niestety na samej diecie niestety nie dawałam radę schudnąć.I gdyby właśnie nie Foreverslim to pewnie do dzisiaj borykałabym się z problemem wielkiej wagi.A co do składu nie widzę w nim nic co było by sztuczne same naturalne składniki.

Gość gość
Ja do teraz jestem zdziwiona że właśnie dzięki tabletką Foreverslim schudłam chociaż od kuracji minął już ponad rok.Dobrze się stało że dałam się na nie namówić bo do dzisiaj nosiłabym rozmiar 48.

Gość gość
TabletKOM ! Chryste ! :-(

Gość gość
Suplementy diety mogą działać, jeżeli są odpowiednio dobrane do naszej diety i ćwiczeń. Jeżeli poszukujecie dobrych suplementów to polecam wam udać się do jednego ze sklepów www.elitesportfood.pl Tam pomogą wam dobrać odpowiednie suplementy diety.

Gość bestijja23
Może pokrzywa indyjska w kapsułkach? https://ichemia.pl/844,pokrzywa-indyjska-swanson-usa-50-kaps-400mg-fosrkolina.html Korzeń pokrzywy indyjskiej zawiera najwięcej forskoliny. Może również regulować metabolizm, co sprzyja kontroli masy ciała i magazynowaniu tłuszczu. Chociaż czytając o Twoich problemach bardziej rozpatrywałabym je pod kątem problemów hormonalnych :/

Gość gość
Skuteczne okazały się dla mnie ostatnio popularne tabletki Foreverslim. Biorę 3 tydzień i to wystarczyło żeby można było powiedzieć że są skuteczne. Od nowego miesiąca rozpoczynam jeszcze biegać więc pewnie będzie jeszcze lepiej.