Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nextu

Jak sie ukierunkować?

Polecane posty

Gość Nextu

Hej. Potrzebuje pomocy. Nie wiem, co mam ze sobą zrobić dalej w życiu. Mam wrażenie, że idę nie w tym kierunku. W tym roku idę do liceum i właśnie stoję przed wyborem szkoły. Chciałam iść do najlepszego liceum w okolicy, a potem na jak najlepsze studia, najlepiej na architekturę. Poza tym w tym roku byłam uczestniczą olimpiady przedmiotowej e ktorej mam osiągniecia. Tylko że mam wrażenie, że tak naprawdę nie tego oczekuję od życia i to kompletnie nie to. Zawsze byłam ambitna i celowalam jak najwyżej, ale mam wrażenie, że nie tędy droga, że powinnam robić coś kompletnie innego. Nie chcę mieć okrągłej sumy na koncie, dobrej pracy, idealnej rodziny i wygodnej emerytury. Potrzebuję większej spontaniczność, jeżdżenia po świecie, robienia czegoś dla ludzi. Nie wiem co powinnam zrobić. Nie chcę popełnić błędu, ale nie wiem którędy moja droga

Gość gość
Pomyśl co świętej pamięci Twoi rodzice zrobiliby na Twoim miejscu i zrób to samo. Kondolencje z powodu śmierci rodziców

Gość gość
Moi rodzice się świetnie trzymają ;)

Gość gość
No chyba nie tak świetnie bo Twojemu ojcu już nie staje bez viagry a jak już weźmie viagre to wtedy Twoją matke głowa boli.

Gość Nextu
Musisz mieć strasznie nudne życie, człowieku. Nie mniej miło, że podbijasz temat

Gość Nextu
Nie byłam w tym roku na feriach bo musiałam sie opiekować niepełnosprawnym bratem.

Gość gość
Idz w te strone, gdzie jest najlatwiej, gdzie masz osiagniecia.