Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę iść umyć zęby, a nie chce mi się wstawać

Polecane posty

Gość gość

co robić?

Gość gość
na noc sie nie myje zębów bo tak mi mówiła dentystka tylko po obiedzie sie myje raz dziennie

Gość gość
moja mi mówiła że rano po sniadaniu i wieczorem po kolacji, no i być tu człowieku mądrym 😭

Gość gość
im rzadziej myjesz zęby tym lepiej bo nie ścierasz szkliwa tym szorowaniem XD

Gość gość
za późno moje szkliwo już wyszorowane 😭 a tak bez XD to z tymi dentystami podejrzana sprawa, bo mam wrażenie jakby specjalnie partolili zęba, niby leczą małą próchnicę a po chwili ząb nagle boli, trzeba większą plombę a za jakiś czas stwierdzają ooooo to już po zębie kanałówka za milion pięćset sto dziewięćset ku***

Gość gość
23.38. popieram Cie w 100%. ja gadałem z taką starszą dentystką to gadała,że jak ząb sie raz popsuje to już du**pa,i te borowania to taki pic na wode bo za parę lat taki ząb i tak jest do usunięcia i taki dziurawy ząb też wytrzyma prę lat bez bólu , ona gadała,że plombowanie to kasa dla niej i ona umie zarobić na jednym zębie nawet 5 razy zanim go wyrwie XD

Gość gość
gość wczoraj No też mam wrażenie, że dentyści jak przeszli na prywatne gabinety to odkryli że zamiast wyleczyć zęba, to można go leczyć wielokrotnie zarabiając na tym kokosy. Lata, lata temu, jak było leczenie bezpłatne w przychodniach, to było borowanie + plomba i tyle, o kanałówkach mało kto słyszał. A teraz wymyślają tysiące zabiegów za grubą kasę, a potem kończy się najdroższą kanałówką, a po paru latach i tak wyrwanie.

Gość gość
00.13. dokładnie jest tak jak piszesz. ja nie mam żadnych dziur bo wyrwałem etapowo 8 zębów (tych które najszybciej sie psują i bolą - wszystkie 6 i 7).ósemek nie mam. i teraz mam spokój,bo reszte kłów mam bez dziur i naturalne bez plomb,a jak sie zrobi dziura to będę czekał 5 lat aż sie zrobi wielka dziura i pójde wyrwać. nie dam zarobić dentystce na zębie aż 5 razy skoro ząb z plombą i ząb dziurawy żyją i tak kilka lat XD

Gość gość
gość dziś :) nieźle to sobie wykombinowałeś. To oby jak najdłużej próchnica ich nie dopadła, niech moc będzie z nimi :D i Dobranoc.

Gość gość
dziękuje i wzajemnie dobrej nocy XD