Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobranoc

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę facetów, nie wszystkich ale do wszystkich czuje niechęć i pogardę i jeszcze większy dystans. Jak widzę faceta to mi zbiera na wymioty i omijam go szerokim łukiem a jak pcha łapy do mojego psa to zabieram psa jak najdalej bo bym się brzydziła go ruszyć potem. Brzydzi mnie że nie każdy jest taki sam ale mimo że się różni od siebie to i tak schodzi to do punktu docelowego w którym w ten czy inny sposób nie okazuje szacunku kobietom, ludziom starszym czy rodzinie. Brzydzi mnie to i to cholernie. Brzydzi mnie podziwianie ciała kobiety nie jako objaw jej zdrowia i samozaparcia w sporcie ale jako obiektu do zaliczenia a później porzucenia jak puszki wypitego napoju. Brzydzi mnie to i będę gardzić facetami bo ilekroć słyszę NIE KAŻDY TAKI SAM to śmiać mi się chce di rozpuku. Dobranoc

Gość gość
Niektórzy zbierają puszki i traktują jak złoto.

Gość gość
ludzie starsi to też czasami kobiety chociaz już coraz rzadziej wiekszosc umiera przed emeryturą

Gość gość
Nie obchodzi mnie co robią. Ja nie mam zamiaru mieć z żadnym do czynienia czy on jest maczo czy sraczo czy on jest "inny " czy Bóg wie jaki. Won o de mnie i akyż

Gość gość
wróć: ludzie starsi to też czasami MĘŻCZYŹNI. chyba ze jako mężczyzna rozumiesz tylko samców w wieku produkcyjnym. cóż. to juz twój problem katalogowy że tak powiem

Gość gość
juz rozumiem jakby byli zydami....

Gość gość
No i z***biscie. Ryzyko ciąży znikome i o to chodzi. Po co mnożyć patologie. Popieram cię kobieto.

Gość gość
To zostań lesbijką. Tam nie ma czegoś takiego jak pociąg seksualny. :)

Gość gość
meżczyzn zydów też nie lubisz ty polska faszystko?

Gość gość
A co do szanowania chodzi o ogół. Nawet w prasie się chwalą że zrobił dziecko i zostawił matkę w cholerę i poleciał do innej. Przykre. Umoczyć łatwo ale konsekwencje 9 miesięczne już mu nie są mile widziane i bierze nogi za pas ale to kobieta z tymi konsekwencjami będzie żyć i wychowywać a facet albo ucieknie albo zapłaci i koniec, nawet nie będzie zobowiązany widywać dzieciaka, wystarczy kasa. Boli mnie to. Boli mnie też smianie z osób słabszych przez facetów by popisać się w swoim gronie kumpli. Boli mnie msciwowc i gnojenie kogokolwiek dla radochy czy zemsty albo popisania się. Mogłabym tu wymieniać do rana.

Gość gość
Dobranoc mnie też brzydzi.

Gość gość
pewnie zagoniłabyś ich wszystkich d obozu co nie? to są dopiero rooochacze. nawet napleta sie pozbywaja takie maja tarcie. fiuty też pewnie sporawe

Gość gość
Brak szacunku jak mówiłam tez. Teraz to wychodzi na wierzch, kafeteria prawdę powie jak to mówią. A nie tylko te zbrukane forum ale również codzienność, choć prawdę mówiac tu ludzie maja więcej odwagi z racji anonimowości i bezpiecznego siedzenia po cichu wygodnie przed komputerem. No tak. Pytanie tylko gdzie jest sprawiedliwość skoro kobieta która gardzi czy ma niechęć do facetów jest Be i patologia a facetowi który gwałci czy chwali się ile kobiet zaliczył albo który nie szanuje przybija piątkę? Nie dziwi mnie to ale cóż, Polska zawsze będzie polską

Gość gość
Żeby polska była polskom!

Gość gość
Najlepiej załóżcie kółko wzajemnej adoracji i tam się wymieniajcie swoimi poglądami

Gość gość
kafeteria to poligon na którym scieraja sie twórcy prowokacji agiatatorzy moteracja i konkurencja próbujaca przejąć reklamodawców. a ty jesteś ofiarą tych mahinacji przekładasz sie zapewne na jakiś zysk dla tych czy innych którzy maja w dooopie ciebie mnie i naszą przyszłośc

Gość gość
pod płaszczykiem góenolotnych haseł badź wspólnych cierpień przetwarzaja userów na dane ststystyczne bo im sie wydaje ze rooochną tych którzy im płaca. dosyć żałosny spektakl nieudaczników frajerów darmowych podwykonawców zarobionych linkowiczów i średniozamozznej szlachty oszczędzjącej na reklamie

Gość gość
gość dziś Masz sporo racji. Tak już po prostu jest, są różni ludzie, różne podejścia do innych. Jak chcesz być inna od tych o których piszesz to bądz, ot tak. Całego świata nie naprawisz ale jak będzie więcej takich osób myślących podobnie do ciebie jest nadzieja. Ogólnie rzecz ujmując bądz sobą, daj żyć innym.

Gość gość
każda literka i piksel na tej stronie powstał z mysla o zarobieniu czyimś kosztem. no może nie do końca zdawali sobie z tego sprawe ci którzy to rozkrecali ale fakt jest faktem. nie winie ich nikt nie pozjadał wszystkich rozumów a i zyc bez entuzjazmu i nadziei na zrobienie czegoś dobrego to c***j niezycie

Gość gość
ty nenawidzisz wszystkich facetów ja nienawidze wszystkich zydów i kobiet może jakbym którego spotkał to bym zmienił zdanie. nie wiadomo bo nie spotkam. i tyle. zostalismy uformowani zapakowani i wystawieni pod młotek:)

Gość gość
jesteś towarem, zyskiem dla handlarzy ludzmi. to że cie napiertalaja nahajka nic nie zmienia. znaleźli wydajniejsze metody. i dlatego tu utkniemy. ty ja i tysiace innych. na swoich półeczkach. jak ktos nas bedzie chciał kupic to sprzedawca wciśnie nam guziczzek w obudowie zeby zaprezentowac towar. ja sie troche boje dlatego reaguje jak nalezy. jak mnie kto kupi to może uda sie mu uciec

Gość gość
bo widzisz to jest portal nie tylko internetowy. to jest brama do innego świata.

Gość gość
kurde głupijestem że ci o tym mówie jak wiesz. ha. sprowokowałaś mnie. jestes parówa magazynierów

Gość gość
To jest Narnia do innych wymiarów. Też znam ten sekret.

Gość gość
tak czy inaczej to bardzo wydajny sposób produkowania sobie grup o okręslonych poglądach które kiedyś sie mogą przydac. oni wiedzą nawet jaka jest korelacja między poglądami a tym co kupujesz. nie uciekniesz im. to są profesjonaliści. złożą cie w ofierze naswojej piramidzie słońca. mniep ewnie też ale ja planuje wydoopcyć wp oczekalni paru kapłanów:)

Gość gość
a potem moja głowa skoczy jak adam małysz na mamuciej skoczni róznica będzie taka ze będę miał paskudny usmiech na ryju:classic_cool:

Gość gość
jak im zajade faje w te indiańskie czerwone dooopska to im nawet wrodzone spedalenie nie pomoze ;*

Gość gość
dlztego cieszy mnie że porzuciłas nadzieje bo nadzieja daje ci złudne szanse na przezycie. a tu nie o to chodzi zeby przeżyć jako tako tylko żeby przeżyć chwile uniesień z wrogami:)

Gość gość
Doszedłam.

Gość gość
dla formalności dodam, że z wrogami zycia