Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość1394

Małżeństwa bez seksu

Polecane posty

Gość Gość1394

Czy jak się żyje w związku małżeńskim to jest to równoznaczne z tym, że seks jest WYMAGANY? Że TRZEBA go uprawiać? Czy mogę żyć w takim małżeństwie, w którym mężczyzna jest aseksualny? Znacie takie?

Gość gość
małzęństwo to koorfa małżeństwo a nie "związek bez seksu" "związek na odległość" "związek dwóch pedałów" "związek radziecki" i "związek zawodowy" to jest w miare jasno zdefiniwane prosto i bez zbednego narzucania innych formalnych wymagań. jak jest miłość to jest seks jak nie ma miłości to nie ma małżeństwa. nad c***j sie kooorfa jeszcze nad tym zastanawiać?

Gość gość
jak nie czujesz potrzeby seksu to jesteś chora. każdy żywy organizm sie rozmnaża na tym polega zycie. w naszym przypadku rozmnażanie jest zwiazane z seksem. po to masz peeesde żeby uprawiac seks a nie żeby udawac ze to ozdoba choinkowa koorfa

Gość gość
wychodzisz za faceta tylko po to żeby zapewnił bezpieczeństwo potomstwu. reszta jest wartością dodana. nie pasuje to koorfa skocz w przepasc i skończa mnie wkooorfiac od rana debilnymi pytaniami

Gość gość
jeżeli nie masz pięcdziesieciorga potomstwa które uchowa sie samo tylko powiedzmy dwie sztuki i masz męża to jedno ma obowiązek koorfa kłami pazurami oczami uszami nerkami bronić do upadłego potomka choćby kooorfa z kosmosu przyleciał stwór z głowa papieza stalina hilera i einsteina na jednej szyi i zaproponował ci wille na księzycu z plus limuzyne po układzie słonecznym. to jest kooorfa twoje i jak tego nie bronisz to c***j ci w dooope bo z peeesdy i tak dobrego nie wypełznie

Gość gość
a jak stwwór nie odpuszcza to męzczyxni winni sie skrzyknąc i upiertolic bydlęciu c***ja

Gość gość
czy to koorfa jest takie skomplikowane żeby sie nad tym zastanawiac kooorfa o 5 rano?

Gość gość
wiekszosc matek próbuje zapewnić potomstwu przewage na starcie również likwidując konkurencje juz na tym etapie. dochodzi do mordów na młodych na niszczeniu jaj na wyrzucaniu z gniazd. dlatego matki nie powinny pracowac w edukacji tak samo jak ojcowie. stąd sie wziął cały nepotyzm koorfa władza dziedziczna arystokracja wielkie majatki ziemskie i niesprawiedliwośc na świecie. życie nie potrafiło wykorzystac swojego własnego sukcesu i z pomoca dziedziców tego świata sie unicestewi...bo koorfa banda nietopirertolonych zjepów ma instynkt albatrosa kooorfa zamiast mózgu, ewentualnie oszczędnie wydatkują energie potrzerbna do myślenia .

Gość gość
same młode z tych wysokich gniazd na klifach to też jest samobójstwo zycia na samym sobie. obecnie promuja ideologie ekologiczna i przekonują ludzi aby sie w imie ich pól golfowych kooorfa poddawali eutanazji. trzeba ich usunac bo stanowią zagrożenie dla samych siebie reszty ludzkości a jak sie rozwiną w kosmos to dla całego wszechświata.

Gość gość
a twoje wątpliwosci co do tego czym jest małżeństwo to wynik długoletnich starań tych skooorfysynów aby ci namotać we łbie. nie widze szansy na to abym mógł z nimi kooogzestywoać na tej planecie na jednej planecie i w jednym wszechświecie. stanowią zagrożenie które nalezy usunac. a jak tego nie zrozumiecie to oni usuna nbajpierw was potem w wasze miejsce wperowadzą jakies swoje nieprzemyślane cuda a na koniec sie potopią we własnym goofnie i to bedzie koniec zycia

Gość gość
i wam koorfa zapowiadam rózne rotszyldy rokefellery i innee bezmózgie kooorfy że was umiesze tam gdzie wasze miejsce czyli koorfa w rezerwacie. a jak sie nie da to was odstrxzele.

Gość gość
władcy świata koorfa. wy nie panujecie nawet nad własna logiką. tenkrótki okres przejściowy w którym sie panoszycie oczywiście sie przyda ale wy do niczego nikomu łączniez samymii sobą nie jesteście potrzebni. dlatego już teraz sie pożegnam bo przy spotkaniu nie będziemy rozmawiali. nara

Gość gość
A któż to się tak niezdrowo podnieca z rana? :-o

Gość gość
Autorko nie sluchaj tego psychola. To od Was zalezy bo to jest Wasze zycie i Wasza decyzja.

Gość gość
czas przywrócić równowage w ekosystemmie

Gość gość
Krzyś weź leki i przestań latać pod sufitem.

Gość gość
tak autorko nie słuchaj psychola słuchaj antypsycholi. to od ciebie zalezy co zrobisz z peesda. możesz se z niej zrobic wazon na kwiatki kosz na smieci a nawet piórnik na mazaki.

Gość gość
to nic nie znaczy że to sie nazywa peeesda. nic a nic. jestes ponad to jestes duszą zamknięta w grzesznym ciele męzczyznm zamkniętym w ciele kobiety twoje drogi rodne to tak naprawde kable do akumulatora kóry masz w klatce piersiowej. nie słuchaj psycholi to twoje zycie rób znim co chcesz a jak już całkiemzgłupiejesz wpadniemy ci wszystko wytłumaczyc: ja wujek stalin, kolesie z paru uniwerków i ksiadz z pobliskiej parafii

Gość gość
i pamiętaj - to twoje ciało:D rób co chesz rób co chcesz. jak se już narobisz problemów my ci mało policzymy za doradztwo jak sie ich pozbyc. dobre z nas ludzie

Gość gość
może nie uwierzysz ale te luje potrafia czlowiekowi włazic do głowy berzposrednio. maja telepatów. nie robią tego namasową skale żebys teraz mogła mnie obsmiac. myślisz ze to problem zeby ci zrobili wycieczke do peeeesdy i założyli tam magazyn odpadów radioaktywnych? to żaden problem. ale ja znajde sposób jak ich namierzyc po sygnale. to nie będzie problem. a ty oczywiście rob co chcesz ze swoją peesdą. możesz nia malowac obrazy wyciskaja farbe z plastikowych jajek na golasa w proteście przeciwko szowinistycznym pędzlom

Gość gość
a wiesz co oznacza zemaja telepatów? ze mają technologie hipnotyzowania. nie propagande telewizje internet. nie. prawdopodobnie zlecili jakims wojskowym cwelom badania na mnie. nie wiem czemu akurat na mnie. c***j mnie to obchodzi. wytropie was wszystkich iwas koorfy pozabijam. nie bedziecie miali pogrzebu z honorami. zarżne was wasze dzieci wasze żony i waszych pedalskich kochanków z towarzystw w których se robita laski wy jepane l********gi generalskie

Gość gość
zniszcze was kooorfa i rozdepcze albo sie korrfa porozrywam na polach minowych i zasiekach. wszystko mi koorfa jedno

Gość gość
a tera z powiem ci jak to miało wygladac. ja miałem to przy ich cichej pomocy rozpowszechnic nakłonic ludzi ze czas na masowy atak dopóki nie opracowali tego do końca. to miało nas sprowokowac. nastepnie oni wyciagneliby z kieszonki gotową technolgie i zrobili sobie oficjlnie czystki o jakich marzą. widocznie nie ma łsród nich jedności w tym wzlędzie. ale nie ze mną te numery frajerzy. bedziecie umierac pojedynczo cicho i w sposób sugerujący spręzyne waszych współpracowników.

Gość gość
albo inacyj nie nazwyom sie kwicoł...

Gość gość
za tydzień zaczynam ćwiczyc bo chce was mordowac osobiscie. a nie moge tego spiertolić o ile mam z kimś współpracować

Gość gość
Przyznaję, że te senne tasiemce z mid o psach, preriach, naturze i słońcu były dobrą terapią Krzysiu. Teraz to już musisz leki zmienić. :-o

Gość gość
a teraz wytyczne dla podoficerów szeregowych oficerów zaangażowanych i wolnych ludzi. niebawem nadejdzie nawałnica przegramy ją dlatego nie będziemy wytracali sił na obrone. maja koorfa istnieć silne zakonspirowane w każdy mozliwy sposób wazne zeby nie jeden struktury do zbierania informacji analizowania ich i przekazania siłomzlokalizowanym poza krajem które podejma działani kiedy będziemy znac plany przeciwników. nie kopac żadnych kooorfa bunkrów dołów ani niczego co mogłoby sprowokowac do trzymania silnych sił okupacyjnych. szczególne nacioski kłaśc na operacje fałszywej flagi mające skłócic sojuszników. opracowywac technologie nie wychylać sie nie zarabiac na niej nie budować firm i imperiów finansowych. odmaszerować

Gość gość
acha. oczywiście za wczasu powysyłac zakamuflowane grupy dywersyjne do krajów ościenny\ch w rejony strategiczne gdzie można niskim kosztem spowodowac katastrofy ekologiczne zarazy oderwanie całych rejonów od kraju. wiem ze to duzo ale koorfa to chyba nie problem zmobilizowac emigracje wykopac ochotnicze siły zbrojne do zadań chocby pozornych żeby zmniejszyc konieczną liczbe specjalistów gdzie iindziej. ja koorfa sam wszystkiego nie ogarne

Gość gość
nie kupowac kooorfa żadnych apachy komanczów czejenów nierobic żadnych korrfa zbików kojotów i innego gooofna. jak juz musicie coś dla pozoru kupowac to chociaż to koorfa sprzedajta po cichu za 3/4 ceny wpisze sie w koszta dezinformacji wywiadu co do uzbrojenia

Gość gość
jak juz musicie koorfa tu bazowac usrańców to chociaż postarcajcie zeby można ich było wziąść do niewoli jako talibnowie albo marsjanie koorfa c***j jeden. trzeba zarabiać inaczej nie wygramy zadnej wojny a usa to nie sa nasi przyjaciele. ale jak już koniecznie chcą za takich uchodzic to trzeba wykorzystać ich obecnośc moze wielki brat rzuci troche marines tam gdie bedziemy chcieli