Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość1394

Małżeństwa bez seksu

Polecane posty

Gość gość
dobra jeszcze jedno. albo wy uneizaleznicie wojsko i slużby od sieci albo ja to zrobie. nie wiem jak wy ale ja nie planuje koorfa sie oglądać wtrakcie akcji na fb.

Gość gość
z tymi gpsami to jakiś żart jest rozumiem? nie? czyli że ten system to nasze satelity są? a może opiertalaja wosjkowym usługi z gwarancjami że sie nie podzielą z innymi? ich gwarancje sa c***ja warte bo nie są w stanie zabezpieczyc tego systemu. pomijac że ze to pułapka. pliss kooorfa nie zapatrujcie sie na gwiaździsty sztandar chociaż wiem że jest ladny. w szkołach niemożna miec komórek. jeszcze za mojej sluzby nie można było miec komórek w koszarach. jak jest teraz? to częśc systemu szybkiego reagowania na daniedoopy?

Gość gość
a kooorfa telefon z korbelka przewód na magistrali i pare saperek to c***j strzelił czy zonom oficerów nie przystoi wisiec kooorfa na drucie przed posterunkiem na wejściu?

Gość gość
bym koorfa tam porządek zrobił w tych jednostkach. Do pracy ide zono do pracy...zadzwonie co słychac i cykne pare fotek z poigonu wrzuce na fejsa

Gość gość
o. to ja i chorązy lebiega w czasie przybierania sztabu w sosnowe gałzki przed swietami

Gość gość
jutro zakładamy lampki halogenowe ....

Gość gość
dyrektor...znaczy pułkownik obiecał że bombek nie bedziemy musieli zakładac

Gość gość
godzina 16...koniec pracy. kołchoźnicy po 8 godzinach ostrego przerzucania papierów opuszczaja posterunki. pasy na jajach włosy na klacie mchanie beretem - odpalaj wania ladunek zabezpieczony. kapral marianna szmina organizuje przetarg na to kto ja podwiezie do galerii handlowej ma jeszcze troche miejsca w mapowniku

Gość gość
oczywiscie zdjęcie mapownika map i uczestników przetargu wraz z numermami rejestracyjnymi NA FEJSA

Gość gość
godzina 8 rano nastepnego dnia. nikt nie przyszedł do pracy. szok!! rosjanie też maja fejsa....

Gość gość
dwóch karków jedzie na selekcje...zabieraja fony żeby miec stałe łacze z fejsem. to była ostatnia selekcja. nikt sie nie zkfalifikował

Gość gość
południe. na wiejskiej wywieszaja flage piracka obok flagi uni i jakiejs jeszcze ujepanej na czerwono białej flagi kapitulacji...chyba zastrzelili posłąńca

Gość gość
dwa dni wcześniej parlament przyjmuje ustawe antyterrorystyczna od tej pory każdy musi miec w dowodzie zdjęcie z czerwonym nosem klowna

Gość gość
importem nosów z chin przez ali express zajmuje sie zięć szofera ministra obrony z marzy w wysokosci 400 % planuje w dniu wywieszenia pirackiej flagi opalac sie zrodziną na szeszelach

Gość gość
fonetycznie "cors ewrybady nołs...."

Gość gość
oczywiście nosy musza miec atest wsw

Gość gość
i czego kooorfo rzysz? było rżeć?

Gość gość
takie bedziecie mieli wyryte epitafium na zbiorowej mogile "wiedzieli"

Gość gość
a ja sie stąd nigdzie nie ruszam. rakiety z israela przyjme na dyńke