Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzyW

Tatuaże dodają atrakcyjności?

Polecane posty

Gość SzyW

Jak w temacie. Mam do Was (kobiet) pytanie, czy posiadanie przez faceta tatuaży zwiększa jego atrakcyjność u Was.

Gość gość
Tylko jak ktos lubi tatuaze, a facet juz jest atrakcyjny.

Gość gość
u mnie to jest -5 do atrakcyjności, ale ja jestem dziwna :p bo lubię naturalność

Gość gość
tatuaż jest tylko wisienką na torcie. Ale wisienka dodaje uroku wtedy kiedy tort jest doskonały, apetyczny, a jeśli nie to i ta wiśnienka wygląda karykaturalnie. Co mam na myśli - tatuaż na pięknym, umięśnionym, zadbanym ciele jest piękny; Ale tatuaż na grubasie, co ma zepsute zęby no to naprawdę jest bez sensu; niech sobie człowiek najpierw w dentystę zainwestuje; może w dietetyka

Gość SzyW
jestem postury przeciętnej, szczupłej

Gość gość
jesteś zadbany? golisz się? masz czyste buty? wyleczone zęby? strzyżesz się regularnie? masz czyste paznokcie? Jeśli na powyższe odpowiedziałeś tak - to moim zdaniem tatuaż może Ci dodać atrakcyjności. Jeśli na któreś odpowiedziałeś nie - to daj sobie spokój, a zaoszczędzone w ten sposób pieniądze wydaj na sprawy bardziej podstawowe

Gość gość
Tatuaże szpecą ciało, to po pierwsze a po drugie tatuaże robią sobie ludzie którzy mają problem z psychiką, nie pamiętam dobrze o co chodziło, chyba o słabą psychikę czy coś takiego. Uważają, że tatuaż i wywyższa, wyróżnia.

Gość gość
Ciężko żebyś pamiętała coś co wymyśliłaś na poczekaniu, chyba, że próbujesz sobie przypomnieć wcześniejsze kłamstwo

Gość gość
Nie, nigdy bym nie oszpecił swojego ciała nawet "pięknym" tatuażem.

Gość gość
Zależy komu chcesz się podobać