Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy jako przedstawiciele danej płci wolicie kobiety czy facetów jako ludzi

Polecane posty

Gość gość

Piszcie płeć i który gatunek wolicie, z uzasadnieniem.

Gość gość
A co znaczy dana płeć ?

Gość gość
I to i to. Jestem bi.

Gość gość
Wolę gatunek homo sapiens. Zoofilem nie jestem :P

Gość Rekk
Jeśli rozmówca jest interesujący to płeć nie ma znaczenia. Ostatnio złapałem się na tym, że cały tydzień w pracy nawijam z super laską i ani razu nie pomyślałem o niej w kontekście seksualnym. Ale ogólnie to 98% ludzi, których się w życiu poznaje to debile. A i uważaj z pytaniem bo teraz jest podobno więcej płci niż dwie.

Gość gość
Jestem kobietą i wolę kobiety.

Gość gość
chyba kobiety bo faceci sa tepi i mnie podrywaja

Gość gość
" Ostatnio złapałem się na tym, że cały tydzień w pracy nawijam z super laską i ani razu nie pomyślałem o niej w kontekście seksualnym. " x O, tak lubię podyskutować z mężczyznami na jakieś fajne tematy :) Również w takiej atmosferze lubię z nimi współpracować, bo są częściej rzeczowi, skupiają się na wynikach pracy a nie na jakiś p*****lach :P Jednak dopóki nie włączą im się podteksty seksualne, bo wtedy głupieja i stają się bardzo irytujący. Wówczas zdecydowanie bardziej wolę kobiety.

Gość Teppic     No1
Najchętniej zwierzęta :D Kobiety są bardziej emocjonalne, więc jednocześnie mogę szczerzej z nimi porozmawiać, i jednocześnie częściej nie mają nic mądrego do powiedzenia, bo emocje zaciemniają obraz sytuacji. Faceci są albo emocjonalnie płytcy jak kałuża, albo zakompleksieni, albo po prostu, w przewadze, wychowani tak, żeby nie okazywać głębi. Tak czy siak, mam większą szansę dogadać się z facetem, ale żeby porozmawiać na tematy, które są naprawdę dla mnie ważne - tylko kobieta. Tylko zwierzaki zawsze są na właściwym poziomie :D