Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

audyt budowlany

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Piszę w imieniu wspólnoty mieszkaniowej, chcemy dla naszej nieruchomości wykonać pełny kompleksowy przegląd, audyt budowlany. W skrócie – chodzi o zrobienie docieplenia, interesuje nas kosztorys, jakiś wstępny zarys robót, czas trwania i tak dalej, pełna dokumentacja typowo techniczna – chyba tak to się nazywa. :) Kto takie rzeczy uczciwie, rzetelnie wykonuje w Krakowie? Macie kogoś godnego zaufania? Pozdrawiam!

Gość gość
O Klinice Budowlanej dużo słyszałem dobrego więc z nimi kontaktowałem się ostatnio przy okazji audytu który chcę zlecić. Pierwsze wrażenie na duży plus, od razu konkretna rozmowa co do zakresu prac, ceny, terminu i całej reszty. Oby tak dalej to wyglądało. Kontakt do nich do biura jest na http://klinikabudowlana.com.

Gość gość
Zainteresuj się firmą https://www.audytel.pl/. Oni zajmują się różnego rodzaju audytami: logistycznymi przedsiębiorstwa, optymalizacją zużycia energii itp. W mojej firmie świetnie się sprawdzili i pomogli nam obniżyć koszty.

Gość gość
Dobre mam zdanie o Klinice Budowlanej, potrafią przygotować projekt remontu skrojony pod klienta i to mi się tutaj bardzo podobało, że indywidualnie podeszli do naszych oczekiwań i też specyfiki budynku.

Gość gość
Ja też polecam Klinikę Budowlaną

Gość gość
Jeżeli planujecie remont i ocieplenie kamienicy, w której mieszkacie to musicie wykonać audyt remontowy. Dobrą firmą, która zajmuje się wykonywaniem tego typu audytów jest www.pct-gda.pl Ich siedziba znajduje się w Gdańsku, więc polecam ich wszystkim z okolic Trójmiasta.

Gość gość

Jeżeli rozglądacie się za sprawdzoną firmą, która zajmuje się przeprowadzaniem audytów nieruchomości to skontaktujcie się z  www.adminion.pl Firma ta ma swoją siedzibę w  Poznaniu, więc polecam ich wszystkim z okolic tego miasta.

Gość patrykksrullss

Też musiałem wykonać taki przegląd u siebie, a że chciałem zalatwić to sprawnie, spędziłem trochę czasu na znalezienie odpowiedniej firmy. Czytając opinie natrafiłem na megam.net.pl . Zadzwoniłem, przyjechali i po temacie. Wszystkie formalności ograniczone do minimum.