Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Zara to dobra firma?

Polecane posty

Gość gość

Ile może kosztować kurtka zimowa dla dziewczynki 6 letniej? Kupię do 200zł czy dać spokój? (15km)

Gość gość
Zimowa na koniec zimy? Myślę, że do 200 zł spokojnie z przeceny kupisz.

Gość gość
Zobacz sobie na ich stronie mniej więcej jakie mają kurtki. Pytanie czy asortyment on line pokrywa się z tym w sklepie. Zakładam ze w większości tak.

Gość gość
Na pewno droga, ale czy dobra? Moim zdaniem rzecz gustu i wiele rzeczy mają bardzo przeciętnych gatunkowo.

Gość gość
Sieciówka jak każda, z tym że są tańsze. A z zimowych kurtek już prawie nic nie zostało, zresztą za 2-3 tygodnie już będzie cieplej.

Gość gość
Wiem tylko córa potargała kurtkę a na drugą poplamiła. A u niej w zerówce są takie dziewczynki, które wszystko mają z Zary i córcia prosi o taką kurtkę.

Gość gość
Stosunek jakości do ceny jest marny- chyba całego inditexu. Ja bardzo się zawiodłam na ubraniach Massimo Dutti, za które płaciłam niemało.

Gość gość
Średnia. Często wystają nitki, robią się dziury w poszewkach. I tak wydać musisz między 100 a 200 więc wybierz taka, która jest ładna u ciepła ale na super jakość nie licz.

Gość gość
Średnia, wg mnie przereklamowana. Zauważyłam ze wiekszosc matek za nowe jak i używane ubrania z metka "zara" malo co nie zesraja sie na mietowo. Masarka, pokazówa

Gość gość
Jakosc srednia, zamek kiepsko wszyty ale ogolnie ujdzie. Kupilam jesienia dla 1,5 rocznej corki taka cieplejsza puchowa przejsciowke za 120 nie w promocji wiec mysle ze chyba powinnas sie zmiescic :-)

Gość gość
Puchowe kurtki dziecięce z Żary są Ok i nie sa drogie.

Gość gość
Wasze dzieci będa miały szacun na dzielni jak będą chodziły w zarze.

Gość gość
Gość 15.58 a ze smyka? Też będą miały szacun, tak twoim tokiem myślenia...?

Gość gość
Nie. Po prostu uwazam ze matki musza miec firmowki na pokaz, a za zare mało się nie posrają na miętowo zeby tylko metka byla najważniejsza.

Gość gość
Ja akurat z Zary nic nie lubie, zwlaszcza jak jest pzrecena , maja strasznie slabe gatunki. Nie wiem, skad szpan w szkole na Zare. Sa inne firmy, lepsze i tansze.

Gość gość
Ja kupuje w zarze tylko na wyprzedazy bo lubie ich styl Cenowo wychodzi jak lidl Kurtka z pierzem 49 zl Spodnie po 29 zl Bluzki po 12.90 Bluzy po 29 zl

Gość gość
Jak może być coś dobre, co jest skutkiem morderczej wykańczającej i niehumanitarnej pracy ludzi. Często dzieci po 8, 9 lat, które szyją te wasze ekstra ciuchy w nieludzkich warunkach. Poczytajcie artykuły dostępne czy obejrzyjcie filmy dokumentalne na ten temat. Ludzie. którzy szyją te ciuchy, razem z ubraniami wysyłają listy, w których proszą o pomoc. Są traktowani, jak najgorszy sort ludzi. A wy się podniecacie, bo sobie ciuch z metką ubierzecie.

Gość gość
Ja kupilam ostatnio w zarze kurtke dla synka r 86 za 39zl bo zimowe juz za male a mrozami przypierzylo i trzeba bylo na koniec zimy nowa kupic....no u ogrodniczki na wiosne za 19:) Zara to chlam. Laski co sie malo co nie ze...raja ze.maja cos z zary a z moich doswiadczen wynika ze lipa straszna. Kupilam sobie buty za 169zl i wytrzymaly mi 3msc. Po tym czasie wygladaly jak szmaty A jakie maja dziwne kroje i fasony...niewiem kto tam kupuje jakies deb...ilki i malolaty

Gość gość
Kiedys w Zarze bylo bardzo duzo rzeczy wysokiej jakosci, w tym welny, kaszmiry, jedwabie. Teraz - glownie byle co, kiepsko uszyte.

Gość gość
Ale metka najwazniejsza !

Gość gość
Jprdl znowu jakaś hipiska chce zbawiać świat. :/ Zara ujdzie, ja kupiłam w tym roku dwie zimowe kurtki roczniakowi. Jedną w H&M drugą w Zarze i ta jest lepsza.

Gość gość
Zara dla dzieci na kiepska jakosc. Wszystkie spodnie dresowe i bluzy sie powyciagaly jakos tak spraly. Juz wole h&m przynajmniej maja tam fajne kolorowe ubrania dla chlopcow :)

Gość gość
Yyy zimowa kurtka u progu wiosny za 200 zł? Zimowe wyprzedaże w Sklepach stacjonarnych juz raczej dobiegły konca, jest juz przeciez marzec. Pewnie w sieci znajdziesz, ale za 200 zł?;)

Gość gość
Do mnie też przemawiają bardziej ciuszki z H&M. Zara ma smutne i mdłe te rzeczy.

Gość gość
W Zarze ostatnio bardzo spadła jakość. Ceny tez znacznie obniżyli więc niestety. Swetry się wyciągają a spodnie szybko przecieraja. W kurtce wyłazi puch.