Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak śmieć traktowany

Ludzie dają mi odczuć

Polecane posty

Gość Jak śmieć traktowany

że jestem kimś gorszym. W wieku 35 lat jestem samotnym prawiczkiem. Z kilku powodów ode mnie niezależnych nigdy nie miałem dziewczyny i już mieć jej nie będę. Przez te wszystkie lata stopniowo i powoli przyzwyczajałem się do tego. Na początku bardzo mnie bolała samotność, ale teraz to już chyba całkiem zobojętniałem na tą sferę życia. Niestety otoczenie ciągle daje mi do zrozumienia, że jestem przegrywem życiowym. Żonaci i mający dzieci rówieśnicy traktują mnie jak gówniarza, patrzą na mnie z politowaniem. Rodzina uważa mnie za jakiegoś ułoma rodem z "Chłopaków do wzięcia". Dobrze że pracuję z samymi dziadkami co ledwo łażą po zakładzie, kobiety nie dałyby mi żyć - już to przerabiałem. Tak się ze mnie naśmiewały, że musiałem szukać innej pracy. Kiedyś ktoś w mojej okolicy zrobił że mnie pedała, którego "nigdy nie widziano z dziewczyną". Ile ja miałem przez to kłopotów! Do dziś za każdym razem wracając wieczorem muszę uważać czy przypadkiem nie nadlatuje w moją stronę butelka albo cegłówka. Oczywiście nikomu nigdy nie opowiadałem o swoim prawictwie i samotności, to chyba widać. Teraz zamknąłem się w sobie, z nikim nie utrzymuję kontaktów. Unikam znajomych, rodziny nie widziałem już prawie 7 lat. Mam dość docinek, głupich żartów i odzywek. Nie lubię się kłócić, chcę mieć tylko spokój. Los wystarczająco mnie skrzywdził. Dlaczego ludzie są tak podli? Nasze społeczeństwo jest chore :( Proszę o komentarze, może zaglądnę tu wieczorem.

Gość gość
A po cholerę chwalisz się, że jesteś prawiczkiem? Chcesz mieć kobietę to sie ogarnij. 35 lat to nie starość. Faceci po 30 tce to niezłe ciacha i nie jedna by się skusila na Ciebie gdybyś ubrał sie modnie, wypachnił , poszedl do fryzjera, wyhodował sobie jaja i przestał sie nad sobą użalać.

Gość gość
"Niestety otoczenie ciągle daje mi do zrozumienia, że jestem przegrywem życiowym. Żonaci i mający dzieci rówieśnicy traktują mnie jak gówniarza, patrzą na mnie z politowaniem. Rodzina uważa mnie za jakiegoś ułoma rodem z "Chłopaków do wzięcia" Tutaj to raczej sam się nakręcasz- każdy ma inne priorytety w życiu i to zależy od tego na którym "levelu" będziesz chciał być a nie co trzeba, co wypada ( ja nie komentuje, nie krytykuje jak ktoś żyje, co mi do tego)

Gość gość
Przegrywy to uzeraja sie z bachorami itd :D trzeba miec niezle nasrane i wyprany mozg zeby ladowac sie w taki syf. Ogolnie zycie to jedno wielkie, nic nie warte, nie majace sensu gowniacho. Nawet ci najbogatsi i najpiekniejsi maja c*****e zycie bo zycie kazdego jest c*****e, niewazne co robisz. A autor pewnie brzydki jest, dlatego tak to wyglada. Na ludzi trzeba miec wyj****e bo wiekszosc to nedzne, falszywe qrwiszony patrzace tylko na wyglad.

Gość gość
Autorze, weź sobie do serca to co napisał gość 11:21. To cała prawda o życiu.

Gość gość
To prawda!? Ten oszołom jedzie jednym tym samym tekstem w wielu topikach. Gdyby naprawdę w to wierzył to co pisze już dawno by popełnił samobója. Co do tematu to jest prowo, albo projekcja sfrustrowanego człowieka. Większość ludzi ma wywalone czy jesteś prawiczkiem czy nie. Singielstwo jest tak powszechne, że już to nikogo nie dziwi. W Polsce jest to ok 26% społeczeństwa.

Gość gość
Ja mam podobnie, tyle że jestem 6 lat młodszy i nikt nie naparza mnie (jeszcze) butelkami. Ale wiele razy sugerowano mi homoseksualizm z powodu braku dziewczyny. Docinki i szykany wobec singli w tym wieku to norma, zwłaszcza w małych miejscowościach.

Gość gość
Oszolom buahahaha :D pocieszaj sie, ze zycie ma sens :D

Gość gość
Twoje może nie ma, ale co na to poradzę, że tak sobie ułożyłeś swoje życie. :)

Gość gość
Najlepszy sposób, to zmienić otoczenie, włączenie z przeprowadzeniem się do innego miasta. Ty chyba żyjesz wśród jakichś chamow, no bo rzucanie w kogoś butelkami to jakaś patologia. Aż się wierzyć nie chce. Bo to że ludzie bywają wscibscy i chamscy, to sama się przekonałam. Już od wielu lat jestem sama, bo zawiodłam się na mężczyznach. To mój wybór i nikomu nic do tego. Zdarzyło mi się, że ktoś rzucił plotkę w pracy że jestem dziewicą (nie jestem) i zaczęły się dziwne pytania i wypytywania niektórych osób :O Żenada :O Dlatego jedyne rozwiązanie to zmiana otoczenia, albo po prostu mieć na nich "wyczesane" ;)

Gość gość
35 lat i prawiczek. Takie życie musi być smutne, trochę mi żal autora. Nie piszcie że faceci po 30 to ciacha, zwłaszcza prawiczki. Skoro do tej pory żadna ich nie chciała to mają już raczej marne szanse na kobietę.

Gość gość
Zazdroszcze im tego, ze nigdy z nikim nie byli i nie pokochali jakiejs debilki. :o

Gość gość
Ja natomiast jestem tak samotny że zazdroszczę ludziom będącym w związkach nawet kłótni, sprzeczek i cichych dni. Przynajmniej kogoś mają i nie są sami jak palec, a ja nie mam nawet do kogo japy otworzyć. Napisał to kolejny stary prawiczek przegryw, jakich wielu na Kafeterii :(

Gość gość
Człowieku ogarnij się,wyjdź do ludzi .Można poszukać sobie kobiety tylko musidz zmienić podejście do życia.

Gość gość
Fajansiarz znalazł taka na swój poziom to o tyle znajdziesz;)

Gość gość
Gadasz jak c***a. Ludzie sa śmiertelnie chorzy a ten p******i że go los ukarał bo c***a nie zamoczył, żałosne. Niczyja to wina że jesteś c***a nieporadna.

Gość gość
11:27 To cała prawda sfrustrowanego debila. Pewnie cierpi na to samo co autor.

Gość gość
Poradny się odezwal:p pierwszy związek w wieku 54 lat, z powodu wyboru partnetki przez miejscowych naxywany fsjansiarzem, wcześniej lalka z sexshopu która naxywał żoną:p

Gość Gorszy sort faceta
Łatwo powiedzieć "ogarnij się, wyjdź do ludzi":( Nawet sobie nie wyobrażasz jakie zmiany zachodzą w psychice kogoś kto jest sam od zawsze. Takie osoby wycofują się z życia, nie wierzą w siebie a otoczenie nie pomaga im a nawet piętnuje z powodu samotności. Masz tu przykład Autora. Wszystkiego o czym piszę również sam doświadczyłem na własnej skórze, więc potrafię zrozumieć czyjś żal, frustrację. Jeśli chodzi o mnie, jestem singlem po 30 który nigdy nawet dziewczyny za rękę nie trzymał. Brzydki, niski, introwertyk - która by takiego chciała? Żadna nigdy mnie nie chciała, a teraz tak jak Autor pogodziłem się że swoim losem.

Gość gość
Miałem ten sam problem, że jestem z typu ludzi którzy musza zrozumiec coś żeby tego używać, to dużo czytałem o tym dlaczego moje życie jest popaprane. Nudzisz się to też zacznij czytać. O psychogii związków, tego co cie czyni atrakcyjnym w oczach dziewczyn, o tym jak byc prawdziwym facetem. Masz jakieś mocne strony? Opisz siebie dokładniej. Dziewczyny lubią facetów którzy, nie boją się mówić prawdy, nawet jeżeli to jest dla kogoś nie miłe, konkretnir chpdzi mi o dziewczyne która ściemniasz. Gdy masz okazje to próbuj rozbawic, ale nie śmiej się jak glupi tylko tak szarmancko(na początku) później sam zalapiesz, jak ona reaguje. Kolejna sprawa opanowanie, reaguj powoli bez nadmiaru emocji, tzn z rozsądkiem. Nie będę się bardziej rozpisywał i na koniec powiem najwazniejsze, szanuj ją ale miej w d***e co pomyśli druga osoba, myślisz pewnie że masz kompleksy, wszyscy je mają, a sukcesem jest nauczyć się smiac ze swoich niedoskonałości, zaakceptować je i uwierz mi że to uczucie jak ktoś jest w szoku że o tym tak ooo sobie gadasz, nie do opisania. Jak chcesz wiedzieć jakie to uczucie to cox ci pokaże:-D

Gość gość
taa ... psychologia .. kolejny naiwny.. wyjdź do ludzi rusz tyłek.. chyba że chcesz być dziadem bez nikogo

Gość gość
Miedzy niedoskonałościami a zboczeniami i psychopatycznym bestialstwem jest roznica:p normalna kobieta tego nie zaakceptuje, tylko psychopatka.

Gość gość
W zyciu nie mozna niczego uzalezniac od kogos. Bo predzej czy pozniej nastapi wielkie rozczarowanie. Tylko najgorsze mieczaki placza po necie jacy to sa samotni.

Gość Przyszły dziad
Ja też zostanę dziadem bez nikogo i mam to gdzieś. To żadna tragedia gdy jest się samotnikiem:p

Gość gość
Dokladnie. Tylko pojawi sie jakis cwel ktory bedzie sie kobiecie bardziej podobal i od razu zakocha sie i bez chwili zastanowienia cie zdradzi jak bedzie miala okazje (mowie z doswiadczenia). O wiele lepiej byc samemu! I nie przejmowac sie rtm calym gownem milosnym

Gość gość
wy widzicie co robicie? za chwile zaczniecie w niego rzucać butelkami. żeby nie było że z powodu prawictwa to dlatego że jest "c**a" i zyje w patologii:D

Gość gość
znowu mnie zaczynaja wkooorfiać. może koorfa mi przyślijta co mam pisac mailem to nie bedziecie mnie musieli blokowac

Gość gość
Do Autora oraz do osob, ktore napisaly, ze przezywaja to samo: 1. Ludzie widza w jakim jestesmy stanie psychicznym. Im czlowiek bardziej kuli sie w sobie, tym... otoczenie jest bardziej okrutne. Im czlowiek jest bardziej pewny siebie, spokojny, itd. tym bardziej ludzie go szanuja. 2. Dla kobiet nie ma znaczenia czy mezczyzna jest maly, czy jest lysy, itd. , bo bardziej liczy sie KIM i JAKI jest facet. Jesli brzydki mikrus ma wysoka pozycje spoleczna, to bedzie mogl sobie wybierac z najpiekniejszych dziewczyn. Jesli ma tylko srednia pozycje spoleczna, to i tak znadzie ladna, fajna kobiete. Jesli jest tylko bogaty, to tez znajdzie chetna kobiete. 3. Swoja mowe ciala (czyli to co opisane w pkt. 1) mozna zmienic. Najtrudniej ma Autor watku, ,bo doswiadcza juz czynnej agresji i jest napietnowany, jednak reszta z was moze to zmienic i to bardzo szybko. Zas do Autora: odezwij sie w tym watku, moze cos wymyslimy. 4. Ogromna role w tym jak jestesmy postrzegani odgrywa ubranie. Jesli ktos chce, to mozemy o tym pogadac, bo ubranie naprawde latwo zmienic, a zobaczycie, ze nagle ludzie zaczna was inaczej traktowac.

Gość gość
Piertolita farmazony źe wygląd sie nie liczy . Jesli kobieta maluje sie stroi i pielegnuje urodę to wstydzi sie iść albo chwile na ulicy porozmawiać z kolegą czy znajomym żeby ludzie nie pomyśleli źe to jej facet.

Gość gość
jaka uroda o czym wy bredzicie.. mamona im wystarczy choćby facet był z wyglądu gargamelem