Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spotkałyscie się z takim zachowaniem faceta.

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chciałam sprawdzić czy któraś z dziewczyn miała podobna sytuacje z facetem do mojej. Jestem w związku już rok, ale cały czas w głowie siedzi mi jedno "czy mój facet robił to każdej" Jak tylko zaczęliśmy ze sobą być mój chłopak przy pierwszej okazji dorwał sie do mojej małej i ją lizał, bardzo go podniecala i nie mógł sie powstrzymać. Bardzo lubi mi to robić do dziś, uwielbia moja ci...pke. zastanawiam się tylko czy swoim byłym dziewczyna tez tak robił cały czas i od razu. Czy miał dziewczyny z którymi kręcił i bez żadnego zastanowienia sie czy dana kobieta jest tą która kocha i jest tego warta piescił je tak samo jak teraz mnie. Dla mnie tego typu pieszczoty sa zarezerwowane tylko dla tego jedynego. A jeżeli on zaczynał związek od minety i nie ważne czy związek wypali czy nie to mnie to obrzydza

Gość gość
godzisz się na to, co masz :P

Gość gość
Często wyobrażam sobie jak to robi innej, ze smakował jej śluz itp. Ja nie mam żadnego doświadczenia bo byłam dziewicą, jestem zazdrosna ze robił to samo z innymi co ze mną.ze całuje teraz usta ktore kiedys piesciły krocze innej

Gość gość
A w jakim on wieku?

Gość gość
29 lat on a ja 25

Gość gość
Nie pytam o jego przeszłość bo wiem ze nie powinnam, ale wyobrażam sobie różne rzeczy. A może on tego każdej nie robił? Jak sobie z tym radzić

Gość gość
rzuc tego zboczenca obrzydliwosc myszka jest do wkładania a nie do lizania a potem bedzie chciał bys mu robiła loda a badania naukowe dowiodły że to prowadzi do raka gardła u kobiet

Gość gość
cipkę zawsze pieściłem nie będąc w związku. dupke też

Gość gość
Może chciał spróbować czy mu będziesz smakować. Jeśli byś nie smakowała to pewnie więcej by się z tobą nie zobaczył. A tak jak czas i okoliczność pozwolą to szybko się zobaczycie.... Tak to jakoś było... :)

Gość gość
gorzej jak pies:D

Gość gość
Dlatego dziewczyno przestań się zastanawiać i rzuć w cholere. Chłopaki to świństwo, jednej lize, drugiej lize a później zajady na gębie.

Gość gość
Czy w dzisiejszych czasach wszyscy uprawiają oralną miłość?

Gość gość
Kup mu jakiś suplement diety, bo może brakuje mu jakiś soli mineralnych i dlatego wszystko liże.

Gość gość
13.29 o to to świetny pomysł :)

Gość gość
Śmieszne

Gość gość
Mam 37 lat.i maz jest moim 2 facetem.zgadzam sie ze to sa pieszczoty dla tego jedynego

Odpowiedź brzmi: tak - jeśli u Was się tak zaczęło, tak samo robił z innymi. Jak miał zarezerwować to dla innych, skoro tak zaczęliście? Na pierwszej randce nie wiadomo, czy ta druga osoba jest tą jedyną.. Tzn przynajmniej ja nigdy nie miałem takich przemyśleń na pierwszym spotkaniu... Więc raczej się nie oszukuj, ze tylko z Toba tak robi.

Gość gość
Na pewno nie tylko Tobie. Po prostu lubi to robić, dawać przyjemność. Jak większość facetów.

Gość gośćmirek
To są normalne pieszczoty, i też bardzo lubię to robić

Gość gość mirek
A kobiety odieżdżają przy takich pieszczotach

Gość gość
Jesteśmy ze sobą na poważnie. Od miesiąca mieszkamy razem, zanim zaczęliśmy być razem wyznał mi ze mnie kocha i że jestem miłością jego życia. Na początku łudziłam się ze tylko mnie tak piesci, ale późnej już różowe okulary spadły mi z oczu. Dlaczego tak intymne pieszczoty faceci serwują puerwszej lepszej miłostce

Gość gość
Bo faceci to świnie i tyle. Szczerze, to jakby facet mi się od razu do lizania zabrał, to już bym go nie pocalowala nawet :O Poza tym jak facet mówi że kocha, to trudno w to w ogóle wierzyć :O

Gość gość
A co ty myślisz że jesteś jakaś wybrana? Z inną sex na sztukę patykiem ja dotykał? Ogarnij się.

Gość gość
Inaczej jak uprawiał z nią sex a inaczej jak wsadzał jej język w c****e

Gość gość
Jezu,jaki problem. Tak, pewnie innym robił tak samo i co z tego. Facet to lubi, lubi też dawać przyjemność . Dlatego to robi.Taki fetysz. A ty robisz problem z niczego. Poszukaj prawiczka,on nic i z nikim nie robił.

Gość gość
LOL, oczywiście, że najpewniej robił to z każdą chętną, wybacz, ale nie jesteś wyjątkiem ;) Bierzecie sobie takich napaleńców bez zahamowań, a potem płaczecie.

Gość gość
Nie boli mnie to ze uprawiał seks z byłymi dziewczynami tylko to ze seks oralny jest jeszcze bardziej bliższym aktem i to powinno zarezerwować się dla tej jedynej