Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość niepewności

Polecane posty

Gość gość

Mam już dość niepewności jest mi już z tym tak bardzo ciężko chce mu to powiedzieć co czuje ale nie wiem jak zareaguje po za tym on ma kogoś nie są chyba szczesliwi razem ale jednak są że sobą po za tym odsunął się ostatnio nie utrzymujemy takiego kontaktu jak wcześniej może się domyślił a może ma jakiś problem o którym nie chce mi powiedzieć. Ja cały czas myślę o nim i tęsknię może to ja coś zrobiłam że tak się zachowuje

Gość gość
Nie wygłupiaj się, skoro on jest w związku, daj mu spokoj. A tak w ogole o co chodzi? Kochasz poprzedniego chłopaka, czy co, czy zakochałaś się w cudzym chłopaku?

Gość gość
Po cholere wlazisz komus w parade? Ma kogos-wystarczy by trzymac sie z daleka. A swoje uczucia zamknij w puszcze po kawie i przestan gwiazdorzyc. Elena

Gość gość
Nie nie byliśmy nigdy razem. Sama nie wiem co robić wiem że jest w związku wiem też że nie są w nim szczesliwi nie wychodzą nigdzie razem. Kiedyś powiedział że są tylko współlokatorami Już nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
Współlokatorzy. Fajnie mieć takiego współlokatora z którym nic nie łączy, tylko czy aby tak się da żeby prędzej czy później nic z tego nie wynikło?

Gość gość
Znamy się od 4 lat

Gość gość
Autorko jestes naiwna albo głupia! Każdy facet co chce pooroochac na boku opowiada bzdury pt”nie sypiamy ze soba” „mieszkamy tylko razem, nic na s nie łączy” weź sie ogarnij i przestań poniżać, bo tracisz swoje życie, bo on swoje POUKŁADANE życie ma i nie ma w nim miejsca na Coebie, No chyba, ze bedziesz tylko cichodajki od czasu do czasu. Wybór należy do Ciebie.

Gość gość
Daj sobie na luz, dobrze ci radze. Czemu pchasz pazury do ognia? Jak sep czekasz na ich koniec. Nie wstyd ci. Krazysz jak sep kolo padliny. Wstyd. Elena

Gość gość
jeslibsa tylko współlokatorami to vo z problem niech sie wyprowadzi jedno lub drugie i zamieszkajcie razem, a tak całkiem serio gość Ci żeni takie kity, ze szok. Trać dalej swoje minuty,godziny,dni miesiące i lata na rozmyślanie o facecie, który Tobą manipuluje i sprawia,ze przestajesz żyć na właściwych torach.

Gość gość
Bzdury tu piszecie jak by powiedziała zaprosił do kawiarni jeżeli to ta cuż pisać, jak nie ta też miło spędzony czas, w obu przypadkach i tak rozmowa, na końcu miło albo wspaniale. Ale właśnie nie każdy jest na tyle dojrzały aby uszanować kogoś.

Gość gość
Może naprawdę porozmawiam z nim poważnie? Co o tym myślicie?

Gość gość
Musisz zaproś na kawę porozmawiacie jak będzie szczery to sama wiesz, po czujesz to! jak będzie zachowywał nieodpowiedzialmie podziękujesz powiesz kogoś masz i tylko chciałaś spędzić wolny czas. Co mam pisać sama już będziesz wiedzieć jak to rozegrać.

Gość gość
Taaa Porozmawiasz z nim na ,,powaznie" a on dalej będzie bajerowal Cie Ze im się Nie układa, Nie sypiaja ze soba, nie jest szczęśliwy i takie tam, dobrze ktos napisal, faceci zawsze tak gadaja jak chca por...c inna, typowy tekst mężów do kochanek. To klasyk gatunku. Będzie Cie urabial bo wie ze masz slabosc do niego, chce Cie mieć w rezerwie, w razie czego, na seks i żeby sie dowartosciowac Twoja atencja, podnieść sobie ego. Nie badz naiwna, jak facet jest nieszczęśliwy w związku to go kończy!!! Tym bardziej ze to nie jest małżeństwo, wnioskuje ze nie wiążą ich wspólne dzieci i jakieś kredyty. Nie daj sobie kitow wciskac, miej honor kobieto i urwij z nim kontakt! Dla własnego zdrowia psychicznego, a Ty przynajmniej będziesz miała satysfakcję a jemu spadnie ego gdy zobaczy ze masz go w d... A nie ubolewasz ze nie jesteście razem.

Gość gość
Facet, ktoremu rośnie ego bo jakaś za nim lata jest cieniasem:p po pierwsze: madra kobieta nie lata za facetem w zwiazku:p, po drugie facet niezadowolony ze związku i bojacy się go zerwać, bo następnej gałęzi się nie chwycił nie rokuje dobrze na przyszłość, bo jest doopkiem, po trzecie nie jest normalny bo tworzy historie, w których jest bohaterem nie mające nic wspólnego z rzeczywistością:p.Trzy w jednym czynią z niego mało interesujący obiekt, jak dodamy do tego.liczne zboczenia i psychopatie staje się wtedy zupełnie pozbawiony zalet, komu nie imponuje jego kasa, rzecz jasna;)także ksieciuniu możesz sobie tworzyć historie w necie, które pomagają cinprzetrwac i pogodzić się z odrzuceniem tej, którejiść nieodeszła, co najwyżej pomietolisz się z jej fantomem, bo na nią nie masz szans. I wtedy będziesz się rozpisywał jak to ona ciebie pragnie:p