Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

leniwe baby zamiast iść do roboty to biora 500 plus

Polecane posty

Gość gość

taka jest prawda lenie nieroby hołota plebs

Gość gość
fajnie próbujecie sobie usprawiedliwiać swój hedonizm ;)

Gość gość
No gdziez leniwe? Poprostu lepiej wyjdzie sie siedzac na zasilkach niz z pracy! Po macierzynskim jak wroce do pracy na pol etatu, zarobie tylko 200zl ( jezeli dziecko zostanie z tata) w porownaniu do zadilkow , wiec czy dla 200zl jest sens zostawiac malutkie dziecko? Wracajac na caly etat to to co zarobie zostawie w zlobku czy niani. Wiec powiedz mi po co wracac do pracy skoro wychowawczy tez sie liczy do stazu pracy, a przynajmniej jestem z dzieckiem, w okresie w ktorym najbardziej mnie potrzebuje!

Gość gość
200 zł???? Takie zarobki to chyba jakiś żart albo zjadłaś jedno 0

Gość gość
A to tylko baby sa w polsce, myslalam ze dziady tez istnieja?! To te dzieci z probowek sa jak w tym filmie "seksmisja"? Jasne, lepiej doplacac do "alimenciarzy" i przestepcow w wiezieniach. Na to panstwo wydaje grube miliony, na ludzi ktorzy juz nic nie wniosa do spoleczenstwa poza jego okradaniem, zyciem na koszt podatnikow i zasilaniem szarej strefy na rynku pracy. 500+ przynajmniej idzie na kogos kto w przyszlosci jako obywatel kraju przyczyni.sie do rozwoju gospodarki, wzrostu pkb, i bedzie robil na nasze emerytury, bo to ze ci przysla z zusu zawiadomienie ze masz tyle i tyle odlozone na starosc to fikcja, cyferki na papierze i w komputerze, jak nie bedzie kolejnego pokolenia z ktorego zus sciagnie skladki to gowno dostaniesz a nie emeryture. Ale debil tego nie zrozumie.

Gość gość
zabrać p****m 500+ to przestaną sie pieprzyć i rozmnażać

Gość gość
Zaskoczę Cię:) Nie przestaną:)

Gość gość
znowu ten uszkodzony debil

Gość gość
16'01. To zamknac na ciezkie roboty alimenciarzy, a onecnych przestepcow zaczac mordowac, bo generuja tylko straty dla panstwa. Kazdemu zrobic eutanazję, po co utrzymywac wiezniow? Kazdy wiezien generuje 3500+, to tak jak szostka dzieci z programu 500+. A osoby samotne, single, ludzi bezdzietnych po 40 r.z. wysoko opodatkowac, za to, ze nie przyczyniaja sie do wzrostu urodzen, jak reszta spoleczenstwa ktora plodzi kolejne pokolenia ktore te machine gospodarcza pociagna dalej. Ja chetnie zrezygnuje z 500+, jesli powyzsze zostanie wdrozone w naszym kraju :).

Gość gość
Na niego mamusia bierze pielęgnacyjny :P

Gość gość
A osoby samotne, single, ludzi bezdzietnych po 40 r.z. wysoko opodatkowac, za to, ze nie przyczyniaja sie do wzrostu urodzen, jak reszta spoleczenstwa ktora plodzi kolejne pokolenia ktore te machine gospodarcza pociagna dalej. x Bykowe już było, po wojnie.

Gość gość
pogonić tą patologię do pracy, a jak nie chce pracować na swoje utrzymanie to niech zdycha na własne życzenie, na wuj nam taka patologia

Gość gość
ale płytkie jesteście z tą waszą zazdrością, pozostaje wam tylko współczuć...

Gość gość
15:52 200zl! Najnizsza krajowa to ok 1600 zl, na pol etatu zarobie 800zl( na nic lepszego nie ma co liczyc , bo mi grafik musza dostosowac do mozliwosci) minus bilet miesieczny -100zl i mleko modyfikowane 100zl( karmic piersia chce do 2 roku, wiec na czas kiedy mnie nie bedzie, cos dziecko jesc musi.) To na czysto zarobie jakiez 600 zl, a zasilek na wychowawczym to 400 zl. Idac na caly etat trace 500+ i zasilek rodzinny , ok 600zl lacznie, a zarobie 1600zl, przy czym za zlobek - o ile sie dziecko dostanie do panstwowego zaplace conajmniej 500zl,co prywatnym nie wspomne. Tu mam 1600 zl, minus mleko modyfikowane i zlobek, zostanie mi jakies 600zl( wiadomo ze wowczas przejde zupelnie na mm, bo dziecka nie bede widziec conajmniej 9h dziennie, a odciagnac w pracy sie popsuje) czyli robie za 600zl mc minus jeszcze miesiecznik, a siedzac w domu mam 1000 do reki. Idac do pracy nie widze dziecka niemal caly dzien, a finansowo nie " wynagrodze" sobie tej rozlaki. Wiec jest sens? Chcialabym wrocic do pracy, no ale dla samej idei pracowania?

Gość gość
do gość dziś - a to po wuj naklepałaś bachorów, oczywiście ze jesteśmy zazdrośni bo zapieprzamy na te twoje cholerne bachory za nainiższą krajową, małpo jedna

Gość gość
A ja ani nie pracuję, ani nie biorę 500