Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanka chce bym zostawil chora żonę i dziecko

Polecane posty

Gość gość
Dzięki za opinie wiem co mam zrobic dalej czeka mnie dluga rozmowa jedna z żoną i jutro z kochanką by mi.dala święty spokoj

Gość gość
Powiedz kochance, że masz rozdzielność majątkową z żoną, bo masz 170 tys. długu osobistego i że dobrze się składa, bo razem z nią (z kochanką) to szybciej go spłacisz, bo sam z alimentami i tym długiem, to nie miałbyś za co żyć.

Gość gość
Dom jest moj zona mieszkaka u, rodzicow wcześniej ja utrzymuje wszystko mam dobra prace Tylko głupotą bylo wdac sie z szefowa w romans teraz żałuję nie chodzi tylko o chorobe zony ale całokształt Muszę drinka wypic by.odreagować

Gość gość
Dziękuję za informacje w temacie itd Nie robcie tego błędu co ja szkoda zdrowia życia Jesli to zakończyć związek jeden i dopiero brak slow

Gość gość
Mam nadzieję, że kochanka Cię zniszczy. Naobiecywałeś dwóm kobietom to teraz dwie powinieneś utrzymywać, latać od jednej do drugiej i jednej i drugiej płacić alimenty. Gdyby każdy facet musiał ponieść takie konsekwencje to by się milion razy zastanowił czy warto "mieć" dwie kobiety. Powinieneś do końca życia robić w kamieniołomach na jedną i drugą, a najlepiej gdyby się dwie sprzysięgły przeciwko Tobie.

Gość gość
Zrobię tak by bylo dobrze kochance powiem kilka slow a dalej bede prostować temat

Gość gość
Powinna powiedziec zonie

Gość gość
Może jednak zrobie tak ze kochankę będę czarowal no i bedzie jadla z ręki Zona i tak mi wybaczy

Gość gość
Nie będzie dobrze, bo wykorzystałeś dwie kobiety. Dałeś też nadzieję niepotrzebną kochance. I co ma teraz zrobić? U Ciebie uczucie wygasło, a ona będzie musiała si.ę jeszcze męczyć nie wiadomo ile czasu. Masakra. Nieodpowiedzialnym chłoptasiom wydaje się, że powiedzą tylko :"przepraszam, pomyliłem się, ale już wszystko dobrze". Ale frustracja Twojej kochanki przenisie się na innych, bo ona nie żyje w próżni. Jeżeli ma dzieci, przyjaciół to oni oberwą za Twoje nieodpowiedzialne zachowanie. Może gdyby popełniła samobójstwo to byś wiedział jak można zranić kobietę!