Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kolezanki mi zazdroszcza a ja nie wiem czego

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Zazdroszcza mi ze facet na mnie pracuje. Owszem teraz tak jest ale tylko dlatego ze mam male dziecko i jak pojdzie do zlobka to tez pojde pracy. Maz pracuje za granica nie wysyla duzo kasy ale na wszystko mi starcza. Dzis kolezanka mowi ze mam fajnie bo nie musze sie uzerac z facetem a w dodatku mam super ciuchy. Na co mam.wydawac skoro z dzieckiem malo jemy? Owszem wydalalam ostatnio 1200zl na ciuchy i kosmetyki ale co to jest jak wszystko drogie. Zwykle wydaje nie duzo bo okolo 400-500 Najle0sze sa teksty ze facet ma mnie robi i ze sie ustawilam. Haha dobre sobie Siedze cale dnie z malym dzieckiem sama i sie ustawilam. Wcale nie jest tak kolorowo ja tu sama a on tam. Zadna rozlaka nie jeat warta tych euro. Ale zdrugiej strony w PL zarabial malo bo okolo 3,5tys co to jest na 3osobowa rodzine? Czemu ludzie tak latwo oceniaja. Mam wrazenie ze kolezanki mnie unikaja

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Moze glupoty ci zazdroszcza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fette kuh
Jesli cie unikaja i dogaduja w Taki sposoe to niesa kolezanki tylko zazdrosne Baby zakoncz kontakty z nimi ,bo niemusicz sobie pozwalac na take traktowanie.

Udost臋pnij ten post