Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hałas w pracy jestem wykonczona

Polecane posty

Gość gość

A pracy nie moge zmienic.Zreszta gdzie indziej bylo gorzej,bo od poczatku byl mobbing i to przez 8godz.i zmuszanie do machlojek. Inni zarabiali700-3000zl.netto wiecej a ja ..:(

Gość gość
Uczyc cichego zachowania metoda zdartej plyty

Gość gość
Jaka inna prace moge wykonywac?

Gość gość
uuuppp

Gość gość
Pracodawca powinien wykonać odpowiedni pomiar hałasu. Wykonywaniem takich pomiarów hałasu zajmuje się firma www.lbg.waw.pl Jeżeli okaże się że hałas jest za głośny firma ta pomaga w doborze odpowiednich ochronników słuchu.

Gość kikimor

Z Zielonej Góry taka profesjonalna firma z kolei to PomiaryAkustyczne.net Nie tylko zajmują się badaniem poziomu hałasu, ale również wyciszaniem obiektów, redukcją hałasu i ochroną przeciwdźwiękową. Warto mieć do ich namiar i zdać się na ich fachowe doradztwo. U nas dobrze się sprawdzili.

Hałas może być bardzo uciążliwy i męczący więc Cię doskonale rozumiem. U mnie w pracy także było bardzo ciężko wytrzymać. Firma www.labotest.com.pl przeprowadziła pomiary i faktycznie okazało się, że są przekroczone. Pracodawca zainwestował w lepszy sprzęt i maszyny, dzięki czemu teraz jest o wiele ciszej.

Gość Góra

Z tego co wiem to firma Architected Sound z Krakowa zajmuje się pomiarami hałasu, dlatego warto zwrócić się do nich. Jeśli faktycznie tak jest, to pracodawca powinien coś z tym zrobić.

Gość olga

Tak, też korzystaliśmy z www.pomiaryakustyczne.net z Zielonej Góry. To świetnie profesjonaliści, nam bardzo pomogli, zdecydowanie można na nich polegać. Plus też za dobre ceny.