Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysiaa

Zostać czy wrócić...

Polecane posty

Gość Gabrysiaa
O Ciebie pewnie nikt nie chce walczyć stad ten jad

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak walka w miłości. Albo obie strony chcą i to okazują albo nie. Oczekiwanie przez kobiety jakiejś walki to zwykła próżność.

Gość Gabrysiaa
Ok. Tylko co zrobić w obecnej sytuacji? Jest szansa ze mamisynek się zmieni? Czy oni nigdy się nie zmieniają tylko Zmieniają partnerki które odchodzą bo nie są w stanie wytrzymać tej chorej relacji

Gość gość
Az jestem w szoku ze pozwalasz na takie rzeczy. Dziewczyno!!!! Jak sama sie nie bedziesz szanowac to zaden nie bedzie!!!! Nie ma czasu dla Ciebie jeden i drugi? KIJ IM W OKO, I MOVE ON!!! Ty nie masz 18 lat ze bedziesz sie modlic zeby ktorys sie zdecydowal. Lepiej plakac samej niz u boku kto cie nie chce! I to sie tyczy obu panow, bo zaden nie jest na tyle dorosly zeby byc w zwiazku z toba.

Gość Gabrysiaa
Ten drugi chce być w związku ze mną. Powiedział ze nie wyobraża sobie życia beze mnie i stara się bardzo. Pisze, chce się spotykać i to o wiele częściej niż ostatnio. Chyba zrozumiał swój błąd. Jest to dojrzały odpowiedzialny facet który potrafi o siebie i o kobietę zadbać. Nie utrzymuje kontaktu z matka odkąd ojciec umarł. Każdy z nich jest jak ogień i woda. Wiem ze z obecnym nie mam co myśleć o dzieciach skoro on sam nadal nim jest. Teksty do kobiety typy: bezczelna jesteś, czy s******laj są niestety nie do zaakceptowania. Wiec muszę wybrać czy dziecko do wychowania czy odpowiedzialny facet który da poczucie bezpieczeństwa kobiecie i chce zalozyc rodzine

Gość Gabrysiaa
Halooo jest tu ktoś??

Gość Gabrysia

Dawno nie pisałam bo dużo się zmieniło. Od roku jestem w związku ze starszym facetem. Nawet się zaręczyliśmy i w przyszłym roku planujemy ślub. A maminsynek to już zamknięta historia. Wysłałam jego rzeczy i tyle. Obiecywał ze się zmieni ale on mamusi nigdy nie zostawi. Będzie zawsze z nia mieszkał i traktował jako „żonę”