Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kafe są takie głupie tematy i przekonania

Polecane posty

Gość gość
Czy wy k***a tylko robotą i wyksztalceniem zyjecie. No to gratuluje niewolnictwa systemu.

Gość gość
19:06 Chyba masz problemy z rozumowaniem. Gdzie robię wydarzenie ze studiów? Jesteś żałosna. Napisałam tylko że dbałość o język powinna być według mnie rzeczą niezbędna u profesora który przekazuje wiedzę innym i tyle. Każdy ogarnięty człowiek to rozumie i się ze mną zgodzi niezależnie od tego czy studiował na harwardzie czy siedzi na zadupiu i świata nie ogląda. Czegoś jeszcze nie pojmujesz?

Gość gość
'Jestes zalosna' Nie pisalam z Toba, ale przypomniala mi sie kolezanka, co czesto mowila 'zalosne'. Zachowywala sie (i pewnie nadal) jakby wszystkie rozumy pozjadala :-D

Gość gość
I zachowanie swojej koleżanki przerzucasz na mnie. Niestety wszystkich nie zjem nigdy.

Gość gość
i co dalej? Kolejna dyskusja, z której nic nie wynika

Gość gość
Nieodpowiedzialny dziś Akurat jestem po studiach i nie wiesz jak mnie sciska ze złości ze straciłem na nie czas:/ Mówiłem ze zaraz wpadniecie? I'm a f****n' genius! @ no to pochwaliłeś się, jesteś po studiach taki wykształcony, ah aha ha. Niestety nic za tym nie idzie, bo twoja znajomość zasad pisowni j.polskiego jest na poziomie gimby i to nie po raz pierwszy. 18:35 "nie dowartościowanych"

Gość gość
ty jestes glupia i nieprzekonywalna

Gość gość
o po chvj to czytasz nikt ci tego nie kaze czytac nie pdooba sie to wyp1erdalaj