Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość kobiet po 30 po prostu nie jest ciekawych

Polecane posty

Gość gość

i nie tylko wizualnie gdzie 1 na 100 jakoś wygląda po ludzku, ale też mają nadwage, chyba depresje, smutne twarze, i są ogólnie bleeee, mało interesujące, nie potrafią rozmowy prowadzić, więc nie dziwie się że są same bo kto by to chciał, takie są realia

Gość gość
Chyba cię powaliło. Większość kobiet po 30 ma mężów. A co najmniej połowa nie wyglada na swoje lata. Te, co bierzesz za zaniedbane 30 to w dużej mierze zaniedbane 20 :)

Gość gość
o kurrrrrr, to te 20stki nieźle imprezują tak się tak sypią

Gość gość
Cześć imprezuje a cześć to ni ich wina, jedzenie jest dużo gorsze, życie bardziej stresujące i mniej zdrowe. Kiedyś mówiło się ze pierwsze zmarszczki pojawiają się ok. 25 r.z. Choć oczywiście były pewne odstępstwa. Teraz dużo osób ma zmarszczki w wieku 20 lat, faceci tez.

Gość gość
Większość samotnych kobiet, i to nie tylko po 30 tylko wszystkie te które długo były same ma mocno wypatrzony obraz mężczyzny, albo szukają niedoścignionego ideału albo pielęgnują jakiś uraz i każdy facet to zło. Przez swoje zachowanie dalej pozostają same i gorzknieją.

Gość gość
Wypaczony chyba. Ja pjerdolę kolejny mądry samiec który się zna najlepiej na kobietach :D

Gość gość
Słownik w tel, grunt że zajarzyc o co chodzi. Nie jestem psychologiem by rozkminiać co im we łbach siedzi, wiem jedno ze jak szukałem partnerki najlepiej około 30 to większość "normalnych" jest zajęta. Te co pozostały podzielił bym na dwie grupy, te które coś w życiu osiągnęły, robiły karierę czy też otwarły biznes - one uważają się za lepsze od innych kobiet i zasługują na lepszego męża niż ma koleżanka. Druga grupa to te co siedzą na utrzymaniu u rodziców, niezdolne do samodzielnego życia, miłe ładne imprezowe no ale niestety nikt ich nie chce. U 23 latki mieszkanie z rodzicami przechodzi bo to normalne, ale jak 30 nie ma pracy to już nie.

Gość gość
no cóz ja jestem 40-ka z nadwagą , ale wątpię autorze zebyś dał radę zaciekawić mnie rozmową, mam duże wymagania pod tym względem i raczej wątpię zebyś się intelektualnie wyrobił

Gość gość
I dlatego w wieku 40 lat jesteś sama, nikt ci nie dorówna intelektualnie, a jak już to za chudy, za biedny, ciapowaty itd

Gość gość
To ile masz lat i jak wyglądasz Autorze tego wątku nie ma zupełnie znaczenia, jesteś malkontentem i safandula i cóż.... żyjesz bo czerpiesz radość z ..... . Moze dokonczysz. Autorka tego wpisu: lat 42, bez nadwagi, bez kompleksów, nie samotna , zadowolona z siebie i z życia.

Gość gość
Czasy się zmieniły, teraz i kobiety i mężczyźni to lenie obiboki i życiowe ciapy. Do 30 żyją z rodzicami i szukają nie partnerów tylko następców rodziców, on mamuśki która upierze posprząta i ugotuje, ona tatuśka który na nią zarobi i będzie utrzymywał. Do tego do rodziców mają częściej a do siebie nie. I dlatego tyle samotnych osób lubią szybko po rozwodach.

Gość gość
* do rodziców mają szacunek a do siebie nie, każde tylko chce wymagać

Gość gość
Nie mam pojecia w jakim srodowisku obracacie sie Chlopcy a moze to wlasnie tu tkwi Wasz problem z kobietami.

Gość gość
No szok:) Wiekszosc sensownych kobiet w wieku 30+ jest juz zajetych, albo maja mezow i dzieci, albo sie do tego ze swoimi facetami przymierzaja. Te co zostaly- z wiekszoscia z nich bedzie cos nie tak. Czego Autorze w tej sytuacji nie ogarniasz?

Gość gość
gość dziś I dlatego w wieku 40 lat jesteś sama, nikt ci nie dorówna intelektualnie, a jak już to za chudy, za biedny, ciapowaty itd xxxx Oj kochaneczku mylisz się mylisz, jest dużo inteligentnych i nie ciapowatych mężczyzn

Gość gość
gość dziś o zdrowym odżywianiu z tobą nie pogada bo nic o tym nie wiesz

Gość gość
gość dziś taka idealna i marnuje czas na kafe dział po 30stce, no prosze, cuda istnieją

Gość gość
gość dziś selekcja naturalna, kto się nie nadaje odpada genetycznie

Gość gość
Kobiety dojrzale nie szukają "usmarkanych chłopców w krótkich majtkach" nie imponują im zgorzkniali, nieodpowiedzialni, niedorosli i nieintetesujacy Panowie. Drogi Autorze oraz Goście podzielajacy poglądy Autora jest takie słowo KLASA, ktora jest pożądana w każdym wieku, na każdym poziomie wykształcenia i w każdej warstwie społecznej.

Gość gość
bbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuum