Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podobaja mi sie faceci

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem tylko jak to powiedziec rodzinie i znajomym. Nie chce sie wiazac z nikim na sile, zeby bylo jasne kobiety tez mi sie nie podobaja. Pochodze z malego miasta, gdzie ludzie potrafia byc naprawde zacofani i okrutni. Jak to rozegrac? Mam juz 24 lata i jestem pewna, ze nikogo nie chce.

Gość gość
Jesli kobiety ci sie tez nie podobaja to nie problem, spij spokojnie

Gość gość
Jak to rozegrac? x Wyjechać do dużego miasta!

Gość gość
To zyj tak jak tobie pasuje . Nie rob nic na sile i nikogo nie sluchaj . Nikt za ciebie twiojego zycia nie przezyje . Miej gdzies czyjes opinie . Tylko w ten sposob bedziesz szczesliwa .

Gość gość
może po prostu nie spotkałaś jeszcze nikogo godnego uwagi. Nic dziwnego, w małym mieście ciągle ci sami faceci i wyboru nie ma za dużego.

Gość gość
Jaki masz kur/wa problem? Nikt ci na siłę nie wyda za mąż czy zlesbi :-D ...masz spokój jak małe dziecko

Gość gość
Kobiety mi sie nie podobaja wiec jestem w kropce, nie wiem czy jest cos takiego jak brak orientacji :/ Mieszkam od kilku lat w Londynie no ale znajomi tam zostali w wiekszosci, jestem dosc znana wiec wiadomo ze sie interesuja :/

Gość gość
To jest aseksualizm , czwarta orientacja :)

Gość gość
Mieszkam od kilku lat w Londynie no ale znajomi tam zostali w wiekszosci, jestem dosc znana wiec wiadomo ze sie interesuja :/ x Wow, jesteś aż tak znana, ze piszą o tobie w regionalnej gazecie? :D Lecz się dziewczyno, twój problem jest w twojej głowie.

Gość gość
A skad mozesz wiedziec czy nie pisza ? :D To ty sie lecz.

Gość gość
To powiedz w wywiadzie że robisz to z psem i po problemie :-) ...a tak w ogóle to w Londynie kopulacja jest obowiązkowa, tych co tego nie robią piętnują?