Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anita23111988

wiem ze moj narzyczony jest biseksualny

Polecane posty

Witam mam mały problem ponieważ jesteśmy ze sobą już 6 lat w związku teraz jesteśmy w narzeczeństwie planujemy już za parę miesięcy wziąć ślub ale ja nadal nie wiem jak mam zacząć z nim rozmawiać o tym ze wiem od 2 lat otym co on prze demna ukrywa ze on jest biseksualny . bo wiem ze kiedyś gdy zaczęłam ten temat to on się na mnie obraził i stwierdził ze skąd mam takie kłamstwa na jego temat . ale ja mam dowód ze on jets biseksualny ale nie wiem sama jak mam zacząć z nim rozmawiać na ten temat właśnie akurat teraz jesteśmy 3 miesiące przed naszym ślubem a może lepiej by było zacząć ten temat z nim po naszym ślubie . dziewczyny poradźcie co mam zrobić bo juz sama nie wiem jak mam z nim zacząć ten temat by zemną w końcu o tym porozmawiał

Gość gość
Pytanie czy jesteś w stanie zaakceptować to że może Cię zdradzić z facetem? Dla mnie to byłby większy cios niż zdrada z kobieta. Skąd masz takie info o nim? Lepiej rozmawiać przed ślubem. To powazna kwestia.

Gość anita23111988
ale ja już to akceptuje 2 lata tylko on ma nadal myśli i ma świadomość ze ja o tym nie wiem a ja dowiedziała się przez przypadek jak kazał mi kiedyś obejrzeć coś w swoim telefonie i trafiłam na jego SMS.

Gość gość
daj spokój, wśród facetów nie ma bi, są tylko krypto-geje, którzy nie chcą przyznać sami przed sobą, że są homo 90% "bi" zdradza żony, wystarczy popatrzeć co się dzieje na poralach gejowskich - 1/3 to rzekomi "bi" mający często partnerki/żony/dzieci i szukający dyskretnego roochania z facetami

czyli mam mu udowodnic co o tym mysle i ze to akceptuje tak jak napisales tutsj gość dziś Nie udowodniłaś mu, że akceptujesz wszystkie jego dewiacje? Czym jest przy nich biseksualizm? Dziecinna potrzeba przytulania tatusia. Powiedz mu, ze chętnie doswiadvzylabys trójkąta z facetem, będzie przeszczęśliwy i od razu się otworzyusmiech.gif

Gość gość
90% "bi" zdradza żony z facetami*

tak masz może racje ale ja to akceptuje go takim jaki on jest dlatego ukrywam to przednim już od 2 at ze ja o tym wszystkim wiem a teraz juz mam dosc tego ukrywania dlatego chciałam sie dowiedzieć czy jest tu jakaś dziewczyna która miała podobny problem jak porozmawiać z swoim partnerem o tym

ale zrozum ja nie traktuje tego jako zdrady u niego bo to akceptuje tylko zastanawiam sie jak mu mam powiedziec ze ja o tym wszystkim juz wiem od dawna

Gość gość
Cóż, ja bym na Twoim miejscu przeszukała jego komputer, różne profile itd. Bo niestety istnieje ryzyko, że zdradza cię z facetami... A lepiej dowiedzieć się teraz niż po ślubie. Sprawdzałaś jego historie w komputerze? Ogląda tylko p****le hetero? Wchodzi na jakieś gay portale?

Gość gość
Ale co akceptujesz? Rozumiem, że jego skłonności bi. Czy jego ewentualne zdrady też? Nie boisz się, że jakiegoś syfa złapiesz itd.? Albo że cię kiedyś zostawi dla faceta? Z obserwacji wiem, że biseksualiści często sami nie wiedzą czego chcą.

Gość gość
z ciekawości zapytam - jak się dowiedziałaś o tym, że jest biseksualny?

Gość gość
Kto z bogatego biseksa zrezygnuje?:p na pewno nie wyrozumiała, zdesperowana, bluszczowata wdowa.

Gość anita23111988
Tak obawiam się bum żadnego sywa nie załapałam a kceptuje to ze jest bo . A co do tego jak to odkryłam zostawię w tajemnicy po prostu ma za bardzo bystra dziewczyne i mam swoje sposoby