Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiadomości od osoby

Polecane posty

Gość gość

Hej, ogólnie to jest taki chłopak (X) , którego kojarzę z widzenia w szkole. Kilka moich koleżanek i ja uważamy, że jest straszny. X wysyłał kiedyś wiadomości do nich, rok temu zaczął do mnie. Napisał tylko "hej" i myślałam, że go spławiłam ale kilka miesięcy później znowu napisał (z kim idę na bal). Nie odpisałam i liczyłam, że mnie zostawi w spokoju. Again - myliłem się. Teraz znowu pisze hej, niedawno nawet znowu zapytał o bal, a dokładniej czy chcę na niego pójść (?!). Czy jestem okropną osobą z brakiem kultury, że nie odpisuję na jego wiadomości?

Gość gość
Poprawiam swój temat: *myliłam się

Gość gość
No poniekąd jesteś, bo gdyby ten chłopak był przystojny i bogaty to sama byś do niego pisała, a na jego "hej" już byś mdlała ze szczęścia. Czyli jesteś pusta i faktycznie brak ci kultury, wystarczyło by odpisać - hej idęz tym i z tym, albo jestem już z kims umówiona. pozdrawiam i cześć.

Gość gość
Koleś ta laska nie jest osobą bez kultury, daj se spokój, desperatem jesteś, nikt się nie zgodzi na wyjście z obcym człowiekiem do którego nawet nie dociera że jest ignorowany

Gość gość
Nie, nie pisałabym do niego gdyby był bogaty ze względu na to, iż piszę do osób (pomijając już fakt, że nie lubię pisać wiadomości), które znam. X na korytarzu mógłby mi powiedzieć cześć albo coś w tym stylu, ale on ani be ani me ani kukuryku.

Gość gość
Nie, nie pisałabym do niego gdyby był bogaty ze względu na to, iż piszę do osób (pomijając już fakt, że nie lubię pisać wiadomości), które znam. X na korytarzu mógłby mi powiedzieć cześć albo coś w tym stylu, ale on ani be ani me ani kukuryku.

Gość gość
Jak komuś zależy to pyta face to face a nie pisze w necie czy eskiem.