Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta odbija faceta??

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze na mojego faceta leciały baby.. nie wiem czemu nie był podrywaczem ani mega przystojny, normalny ale dobrze zbudowany, męski.. nie ważne. Nasz związek się rozpadł.. mieszkaliśmy razem i niestety.. Od razu była następna, uważacie ze to mogło być tak że ona za nim latała i go zakręcila jak my mieliśmy problemy.. on teraz żałuje że tak nasz związek się zakończył i chciałby cofnąć czas..

Gość gość
To nie kobieta odbija faceta a tylko facet odbija od.. baby.. do innej kobiety 💤

Gość gość
Otóż to ale na kogoś trzeba winę zwalić.

Gość gość
Ja jestem "odbita" i powiem Ci, że to nie tak, że on się zakręcił i mnie zdobył kiedy ja byłam w związku z innym. On by nic nie mógł zdziałać gdybym mu na to nie pozwoliła. Myślę, że tak samo dzieje się w każdym przypadku. To nie ona go Tobie odbiła, tylko on odbił od Ciebie do niej. A że żałuje to już inna bajka.

Gość gość
Dokladnie . Gdy wszystmo jest ok .to nie da sie tak po prostu odbic . Ludzie sami podejmuja decyzje , to nie rzeczy , ktore sie sobie bierze albo co gorsza kradnie ;) jak ktos kiedys napisal .

Gość gość
To czemu teraz tego żałuje ? :(

Gość gość
On raczej nie kłamał z tym że żałuje i ze dopiero po czasie zrozumiał że stracił coś ważnego.. :(

Gość gość
Bo widocznie ta do której się odbił nie spełniła oczekiwań i okazała się gorsza od tej w domu. Poza tym seks się często nudzi i wtedy chłop tęskni za starymi śmieciami, obiadem i wypranyni gaciami.

Gość gość
Może baby przestały na niego lecieć albo zbyt szybko odlatywują? :O

Gość gość
Oj pewnie się zauroczył tamtą, a po chwili okazało się, że ona nie jest taka fajna jak mu się wydawało i że jednak stracił wiele rezygnując z Ciebie. Czasem tak bywa. Pytanie czy on chce wrócić i czy Ty go chcesz przyjąć?

Gość gość
Słuchaj, jeśli on od zawsze ma powodzenie to będzie korzystal. Tako facet prędzej czy później zdradzi jak już będzie rutyna w związku, jak będzie miał okazje. A okazji ma zapewne wiele...jeśli raz Cie zostawił dla innej to za jakiś czas to sie powtorzy. Musialabys nie mieć honoru i mózgu żeby go przyjąć spowrotem