Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarła piękna kobieta na nowotwór

Polecane posty

Gość gość

Wpiszcie na FB: Pomóżmy Oli pokonać raka. Mój Boże, przepiękna kobieta, młoda 26 lat. Zdjęcia są wstrząsające. Już na łożu śmierci, wychudzona choć nadal pełna uroku. Mój Boże... :(

Gość gość
No tak bo jak brzydka umrze to przechodzi bez echa :D

Gość gość
Nie o to chodzi. Ciężej jest zaakceptować śmiertelną chorobę młodej, zdrowej i urodziwej aż do śmierci osoby niż osoby starszej czy schorowanej, która odchodzi z każdym dniem. To jest po prostu duży kontrast. Podobnie śmierć dziecka. Dziecko, które jest niewinne, bezbronne, zupełnie nowe na świecie, bez doświadczeń.

Gość gość
Poza tym wstrząsające są te zdjęcia, na których widać jak płacze i cierpi. Takich zdjęć się nie widuje bo nie są publikowane do wglądu publicznego... Młoda kobieta, przed którą było całe życie. Rodzina, dzieci, kariera.

Gość gość
Miałam na myśli te sama wersję ale brzydsza.

Gość gość
I po co tym epatowac? Chyba żeby tacy jak ty sensacji szukali. Tak to wygląda właśnie. Myślę że dorosły człowiek zdaje sobie sprawę z takich rzeczy i naprawdę nie trzeba pokazywać wszystkiego w necie.

Gość gość
Po co robić zdjęcia umierajacej na nowotwór kobiecie, cierpiącej i.płaczącej? W jakim.celu okrada się ją z intymnosci w tak dramatycznych dla niej chwilach? To zwyrodnienie jakieś, publiczne epatowanie cudzym bólem.

Gość gość
gość dziś No tak bo jak brzydka umrze to przechodzi bez echa smiech.gif x W punkt! Jakie to jest próżne, kiedy własnie większość ludzi przy czyjeś śmierci bądź chorobie pierwsze co mówi: szkoda bo to takie ładne dziecko było, albo taka ładna dziewczyna. No oczywiście, szkoda ładnego miał by fajne życie, a ten brzydki to od urodzenia na straty spisany.

Gość gość
23:04 23:06 Ja też tego nie rozumiem po co wstawiać te zdjęcia, ale zdjęcia wstawiła sama rodzina więc do mnie nie miejcie pretensji. Zapytajcie rodziny!

Gość gość
i Dla chwili popularności, albo dla zagrania na litości, żalu, współczuciu innych, co za tym też idzie ..... pieniądze, potem są zbiórki a w takich momentach ludzie sypia groszem.

Gość gość
Z całym szacunkiem ale to naprawdę nie jest drastyczne. Po co rodzina wstawia takie rzeczy to nie mam pojęcia. Ale ludzie nawet zdjęcia z trumny wystawiają na fejsa więc nic już nie dziwi.

Gość gość
Szkoda jej, ale niestety wielu młodych ludzi umiera na nowotwory, więc gdysmy sie przejmowali kazda smiercia o ktorej uslyszymy, to mozna by bylo zwariowac. Dlatego ja staram sie nie czytac takich informacji bo i co po? Co innego gdyby moj ktos bliski byl chory. Tak jak pisalam, szkoda dziewczyny bo mlodo zmarla, ale nie ona jedyna

Gość gość
Komentarze ludzi juz po są śmieszne. Co daje wysłanie zdjęcia róż zmarłej? Dla mnie to umysłowa patologia i robienie szopki ze śmierci.

Gość gość
Już nie mówiąc o tym, że nawet dzieci umierają, ona zmarla co prawda mlodo, ale tak bywa i to wcale nie tak rzadko, bez sensu jest przejmowanie sie kazdym takim przypadkiem, niech lepiej naukowcy się tym przejmuja i szukaja skuteczniejszego leczenia dla takich osob

Gość gość
Moj brat wlasnie teraz lezy w szpitalu i walczy w ten sam sposób o zycie. Ten cholerny rak!!!

Gość gość
Czemu olej z marychy tyle kosztuje? Współczuję wszystkim ludźmi którzy muszą publicznie zebrać o pieniądze na leczenie. To naprawdę ponizajace w pewnym sensie.

Gość gość
Bo rzad to mafia, ktora czerpie hajs za brak legalizacji. naukowo jest dowiedzone, ze Marycha ma właściwości lecznicze i wiele odmian raka jest w stanie wyleczyć.

Gość gość
Gdzie są te badania? Konkrety. Że pomaga w objawach to jedno ale ze leczy? Wątpię.

Gość gość
sami się zabijacie debile, kraj zanieczyszczony w hooj

Gość gość
Poszukaj sobie

Gość gość
Dlatego ja własnie panicznie boje sie raka, ze dotknie mnie albo kogoś bliskiego :( Coraz wiecej slyszy sie o tym jak mlodzi choruja, nie wiem czy to przez ta cala przetworzona zywnosc czy srodowisko. Od jakiegos czasu dla zdrowia i urody staram sie nie jest przetworzonych rzeczy, ale ciezko jest ich unikac w 100%

Gość gość
Chcą w was wywolac psychoze wmawiajc że wszystko powoduje raka a wy to lykacie i kupujecie tylko bio eko sreko i o to chodzi. Biznes się kręci jak lody w lesie. Nikt tonami nie wpierdăla syfu żeby zachorować od tego. Poza tym jeśli jest ci dane zachorowac to ci nie pomoże nawet wpieprzanie razowo orkiszowej trawy na zakwasie. I bez glutenolaktozy oczywiście.

Gość gość
Też uważam, ze marihuana powinna być legalna oczywiście w lakach na recepte. O wiele niebezpieczniejsze substancje mogace nawet zabić są legalne, nikotyna i alkohol tez są legalne, choc wcale nie mniej, a moze nawet bardziej szkodliwe bo nikotyna np. powoduje nowotwory, a nie slyszalam o smierci z przedawkowania marihuany, no ale to jest durny stereotyp. Nie moge wkleic linka bo wyswietla mi sie SPAM, ale wpiszcie w wyszukiwarke " medyczne zastosowanie marihuany" to przeczytacie , ze jest przydatna i juz kiedys byla stosowana jako lek np. przeciwpadaczkowy

Gość gość
Tzn. nie wiem czy akurat pomoglaby na raka, pewnie nie bo tutaj nawet silna chemia nie dala rady, ale udowodniono jej wlasciosli lecznicze przeciw padaczce albo stwardnieniu rozsianym. Wiec, tak jak pisalam, gdyby byla dostepna na recepte to nic by sie zlego nie stalo. Pewnie wtedy czesc osob by sobie zalatwialo takie recepty nielegalnie, ale nie slyszalam zeby ktos zmarl po przedawkowaniu marihuany ( jest ona raczej wstepem do ciezszych narkotykow i to one szkodzą), po drugie to niestety nieuniknione bo w aptekach sa też legalnie sprzedawane o wiele bardziej niebezpieczne substancje np. barbituany, albo benzodiazepidy ( leki psychotropowe), którymi można się nawet zabić. A także legalna jest morfina, która jest o wiele silniejszym narkotykiem

Gość gość
Szok Zamiast walczyć na silę mogła pożyć nie cierpiąc choć krócej

Gość gość
Ta podobno zdrowa żywność też powoduje raka

Gość gość
Na raka nigdy nie będzie skutecznego lekarstwa bo chytre hieny farmaceutyczne do tego nie dopuszczą liczy się dla nich tylko kasa.

Gość gość
Pytanie czy brała długotrwale tabletki anty

Gość gość
23,19 ile ma lat? przykro mi;-(s