Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak okazujecie zainteresowanie mężczyzną?

Polecane posty

Gość gość

Jak okazujecie zainteresowanie mężczyzną? Jak mężczyzna ma się domyśleć, że jesteście drogie panie zainteresowane bliższym poznaniem? Na co zwracać uwagę, by nie podbijać na ślepo?

Gość gość
w ogóle nie okazujemy zainteresowania 💤

Gość gość
to do d**y

Gość gość
Zazwyczaj sie gapia, jak jakaś odważniejsza i nie zwazajaca na opinie to i pomaca, poociera się. Tak, mam takie doświadczenia. Możecie zazdrościć.

Gość gość
wpisze w przeglądarkę po czym poznać że jej się podobam i wyskoczy ci tysiące tematów

Gość gość
Zwyczajnie ślina nam leci z japy i nie tylko :-)

Gość gość
Jak widać,że dziewczyna na Cię leci to sie nawet czuje,wszędzie jej pełno koło Cię ,flirtuje,zaczepia,rzuca podteksty nawet erotyczne,moze prowokowac ubraniem,wymalowana,wystrojona gdy Cię może spotkać,wodzi za Tobą oczami,masz wrazenie że się narzuca towarzysko, sama zaprasza Cię a choćby w żartach,bywa wyrażnie napalona,prowokuje gadką szmatką ,jakies teksty nie na miejscu rzuca,chce bysdo Niej dzwonił,moze nawet wciska Ci swoj nr fona,ciagnie do towarzystwa twojego lub swojego,zebys tylko tam był,wypytuje Cię czy kogoś masz,probuje wyciagac wnoski od Cię czy Ci się podoba,zasypuje np sms, zazdrosna o inne,zapatzrona w Cię,gapi się w Twoje oczy,probuje ocierać,kurczaki pieczone to chyba widac ze leci na Cię i podrywa?

Gość gość
9:31 Tak to chyba w gimnazjum, zwłaszcza te smsy i teksty.

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie, to uważnie przyglądam się mężczyźnie, którym jestem zainteresowana. Patrzę na jego ruchy, gesty, mimikę, oraz, rzecz jasna, na to, czy choć raz spojrzy w moim kierunku. Bo jak nie spojrzy, znaczy, że i to moje patrzenie jest na nic. Wsłuchuję się w jego słowa (jeśli jesteśmy w większym gronie), ton głosu, uśmiech. Generalnie - na detale, ale bardzo ważne dla kobiety. Myślę, że mężczyźni działają na podobnej zasadzie względem kobiet. To znaczy - najpierw im się bacznie przyglądają, a potem - próbują coś zdziałać. Skutków przewidzieć się nie da, ale od kontaktu wzrokowego wszystko się zaczyna, tak naprawdę. Potem dochodzi cała lista szczegółów. Sposób mowy, uśmiechu, tego, w jaki sposób odnosi się do reszty. Ale prawdą jest, że zbytnia ekspresyjność w zachowaniu działa na minus. Obojętnie, czy to głośny rechot, krzyk, czy głupawe podszturchiwanie w celu zwrócenia uwagi na siebie. We wszystkim musi być zachowany umiar, pisząc ogólnie. Najważniejsze, to obserwować. Z uwagą oraz dokładnością..

Gość gość
jak nie proponujesz spotkania to masz wrazenie ze pełno jej koło ciebie zasypuje swoimi sprawami zle mowi o konkurentkach ,dopytuje sie czy ci sie podoba albo jakie ci sie podobaja, sama tez może prosto z mostu chciec umawiac się z tobą czy to kawka albo inne bardziej przedsiębiorcze prowokuja seksualnie a nawet odrazu łożko drogę na skróty, gapi się w twoje oczy,wypytuje sprawy intymne a jak cie nic nierusza to probuje wciagnac w jakies zazyłosci przyjacielskie bo i to dobre na poczatek od groma tego zwyczajnie widzisz ze ciebie probuje osoaczac na wszelkie sposoby to tylko slepy nie widzi:DD

Gość gość
Jeżeli kobieta mnie obserwuje to coś oznacza? Nie za każdym razem ale dosyć często patrzy.

Gość gość
9.35 zgadza sie no chyba ze jakas niedojrzala kobita nie na poziomie bo tylko taka moze takie szopki odstawiac:D

Gość gość
9.50 ale jak obserwuje masz na mysli,że wodzi za Tobą wzrokiem jak jestes w poblizu? Na pewno nie robi tego bez powodu:) Wpadłeś Jej w oko:)

Gość gość
Uśmiecham się do niego i patrzę. :)

Gość gość
9:53 Może nie wodzi, ale zawsze patrzy na mnie jak np wejdzie do jakiegoś pomieszczenia i ja tam jestem, nawet w oczy popatrzy. Wodzenie wzrokiem jest bardziej jednoznaczne.

Gość gość
to mozesz byc pewien ze jest Tobą zainteresowana:)usmiechnij się do Niej i zobacz co zrobi a innym razem zagadaj na byle temat a jak reakcja bedzie pozytywna to nastepnym razem zaproponuj coś

Gość gość
Chciałbym żeby tak było, bo ona też mi się podoba.

Gość gość
10.15 ale teraz masz dobrą okazję by Jej coś delikatnie okazać może kup skromy kwiatek,lub jakaś bombonierkę z okazji dnia Kobiet:)zobacz jaka będzie dla Ciebie może wtedy odwazysz się i zapytasz czy nie poszła by na kawę w taki miły dzien:)

Gość gość
up

Gość gość
Dzień kobiet będę w pracy

Gość gość
ulala

Gość gość
na pewno obserwowanie, zapamiętywanie szczegółów o których mówisz - wszystko jest ważne, zwłaszcza jeśli dotyczy Ciebie osobiście czasami pewnie flirtują wprost, "łaniują" - to takie tam godowe gesty, faceci "kogucikują" ale czasami nie potrafią pokazać, że im zależy na Tobie, albo nie chcą tego zrobić

Gość gość
Ubieram się bardziej elegancko niż na co dzień, makijaż i zadbane włosy. Flirtuję lub daję mu sama okazję, żeby to on poflirtował ze mną. Rozmawiając patrzę głeboko w oczy. Dużo się uśmiecham. Jak jest okazja to "przypadkowo" dotknę jego ramienia lub dłoni.