Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cieszę się że ja olałem :)

Polecane posty

Gość gośćs
00.31 dokładnie tak,jak można tak obrażać kobietę ,chore.

Gość gość
Nie obchodzi mnie już to, możecie se gadać.

Gość gość
Przez nią już nie wierze w miłość i kobiety, naznaczyla moje życie chuujową opinią o świecie. Żegnam na dziś.

Gość gość
Jesteś beznadziejny. Nic dziwnego że cię olala.

Gość gość
I ty śmiesz pisać ze ją kochałeś? A teraz mówisz o niej, szmata. Chory człowiek.

Gość gośćs
a jak ty naznaczyłeś jej życie wyzywając takimi epitetami? ty nie zdajesz sobie sprawy z tego co to za obraza ,szmata znaczy tyle samo co prostytutka więc uważaj bo to poważne zniesławienie i obelga ,trochę kultury i szacunku!na jakiej podstawie piszesz w ten sposób o kobiecie?nie wolno sobie pisać co ci ślina na język przyniesie ,nie masz prawa wobec kogoś tak się zachowywać bo to może mieć poważne skutki,ja kiedyś zostałam nazwana trochę inaczej i było to do mnie tak bolesne i niesprawiedliwe że chciałam sobie przez to życie odebrać bo jestem porządna i wierząca moralna i wartościowa ,kocham Boga przestrzegam przykazań żyję moralnie a spotkało mnie takie coś ze strony chama,przemyśl to co robisz.Nie krzywdz niewinnych osób

Gość gość
Pewnie olala go ze wzgledu na wyglad. Bo tak robi wiekszosc szmat

Gość gość
co to znaczy słowo szmata?

Gość gość
Brzydka pani od podłóg.

Gość gość
najpewniej była wierna mężatką a on tego nie rozumiał i się w dalszym ciągu narzucał,wiem po sobie że mnóstwo takich świrów jest.s

Gość gość
wg mnie znaczy tyle samo co k***a przynajmniej w moim odczuciu.s

Gość gość
ja już kilkukrotnie miałam do czynienia z takimi chamami,gdzie się nie pojawię tam zawsze jakiś fagas coś sobie zacznie wyobrażać najczęściej w pracy ale nie tylko ,czasami wystarczy zwykła ,,cześć '' z grzeczności powiedzieć a cham już gotowy życie rozwalić byle zabawkę mieć.s

Gość gość
i jeszcze zdziwiony i obrażony bo go mężatka odrzuciła no szok.s

Gość gość
Nie przejmuj się szmatami ;-) ...szmaty na zawsze pozostaną szmatami

Gość gość
następny niewychowany cham?brak szacunku!

Gość gość
szmaciarz i pusty burak!

Gość gość
autor to pusta szmata

Gość gość
bez kultury i szacunku

Gość gość
zakompleksiony burak chory psychicznie

Gość gość
gość dziś Dobrze zrobiła i jest pewnie szczęśliwa!! smiech.gif facecik, który nazywa kobietę szmatą jest zupełnym zerem!!! Wiedziała bidulka, ze musi spieprzac od takiego patola!! usmiech.gif autorki marny faceciku skoro do nie wzdychała to widać nie taka z niej pusta i szmata, kochałeś ja swoją chora miłością!( No raczej nie normalna miłością, człowiek, który prawdziwie kocha nie niszczy i nie wyzywa drugiej osoby, nawet wtedy, kiedy ta nie chce z nim/nią być) ogarnij swoje życie chłopie, bo żałosny sie stałeś." X Zgadzam sie . Podobnie 00:41 ,00:42, 00:57 itp. Sam wystawiles sobie swiadectwo i opinie . Facet , ktory pisze o kobiecie" pusta szmata " tylko dlatego , ze nie idzie poszlo po jego mysli jest niewiele wart . To tylko swiadczy kim jest , co soba reprezentuje . Od takich jak najdalej . Zaczyna sie od wyzwisk , potem grozb , szkalowania itd. Nie bez powodu olala. :o

Gość gość
jakiś przychlast choopek niedorobek pocieszył moją padliną I TERAZ BEDĄ ŻYĆ DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE max 3l ;-) :-P

Gość gość
Ojojoj jak sie przejely. No to mam takie pytanko. Jak nazwiecie "kobiete" ktora bedac w kilkuletnim zwiazku, podrywa pierwszego lepszego kolege meza na jego oczach? Dodatkowo ta "kobieta" wyzywa inna, ktora mezus podrywal od szmat buehehihihihi :D tak robia kobiety w dlugich, nudnych zwiazkach, jak tylko pojawi sie ktos nowy...

Gość gość
Up

Gość gość
Autor jest psychiczny i nie posłucha, ani tez nie zrozumie żadnego trafnego argumentu. Szkoda mu odpisywać.

Gość gość
Szczerze mówiąc nie znacie sytuacji, historii, i wyciągacie pochopne wnioski, ludzie. Ja bym się raczej zastanawiała, co takiego musiała zrobić ta kobieta, by Autor, który ją kochał, wyraził się o niej w ten sposób. Jak nisko musiała upaść.

Gość gość
i pojawia sie autopsja :O

Gość gość
Często jest tak że wystarczy uśmiechnąć się do faceta, być zwyczajnie miłą, żeby on już sobie zaczął coś wyobrażać. Z doświadczenia wiem, że dla wielu facetów zwykły serdeczny uśmiech jest traktowany jako zachęta do seksu. Nie widzą debile, że tak samo ona uśmiecha się do nich jak też do innych ludzi w tym kobiet. Nie ,on myśli że to tylko do niego, bo chce z nim uprawiać seks :D A potem wielkie rozczarowanie i złość.

Gość gość
G****o wiesz ty wyżej więc się nie wypowiadaj.

Gość gość
13.19 dokładnie!.s

Gość gość
13:19 nie tylko usmiech . Mi zdarzylo sie spojrzenie .