Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem DZIEWICA i obawiam sie ze moge byc w ciazy. Czy to w ofole mozliwe? Nie mam okresu is 2 miesiecy a mam wszystkie naprawde wszystkie symptomy ciazy jestem zrozpaczona

Gość gość
Urojona

Gość gość
jak seks byl to tak jak nie to urojana.

Gość gość
Nigdy nie uprawialam seksu. Od jakis dwoch dniis zaczelam sie nad tym bardziej zastanawiac. Ostatnio bolaly mnie sutki, zaczelam czuc wielkie zmeczenie i spie calymi dniami nawet sluz z pochwy wyglada Tak jak opisuja to kobiety w ciazy, zaczelam bardzo duzo jesc i miewac zmiany nastroju

Gość gość
kłamiesz lepiej Mów prawdę bo kara dopadnie Nie unikniesz kary

Gość gość
Sluchaj wszystko jest mozliwe od wielu czynnikow. Moj ojciec nawiasem mowiac ginekolog opowiadal sytuacje ze byla kiedys mloda pacjentka w ciazy a byla dziewicą.Nie uprawiala seksu ani nic z tych spraw. Postanowila mimo wszystko urodzic i dziecku zrobiono DNA. Ojcem okazal sie jej wlasny brat.Wzieto go na policje na przesluchanie i pod naporem policyjnych metod dzialania wyznal prawde.Siostra wrocila kiedys pijana w sztok z imprezki,kiedy zasnela zaczela glosno chrapac a brat jako ze za scianą nie potrafil zasnąć wszedl do jej pokoju by ją szturchnąć ale gdy ona spała z otwartymi tak ustami bardzo go to podnieciło i zmasturbował się jej wprost do ust! Widocznie bogu ducha winna dziewczyna przełknęła to a miała takie uwarunkowania genetyczne i zaszła w ciąże. Nie mowie ze to musi byc w twoim przypadku ale jesli w domu gdzie mieszkasz jest jakis meżczyzna to nalezy sie baczniej przygladac.

Gość gość
to do apteki po test ciąży dymaj i sie dowiesz

Gość gość
bylas na imprezie sie upilas cie wydymali i tyle