Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale sie podziało

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj zrobiłam facetowi mały show, był w pracy a jak już ubrana, rajstopki, szpileczki, wysyłałam zdjęcia, przyjechał cały podniecony, było super. Usadziłam go na fotelu i streaptiz, on po prostu cały sie gotował. Tak się zagotował że gdy zaczęłam ssać jego ..ta skończył głęboko w gardle. Wow, byłam w szoku. Ale takim pozytywnym, tyle że strasznie szybko się to podziało. On chyba czuje się dość głupio, mówi że miał totalny odlot i nie myślał co robi. Jak z nim o tym rozmawiać? Oczywiście ja czuje niedosyt, ale z drugiej strony strasznie mi się podobało że tak to zrobił ( tylko fakt za szybko ale nie chce mu o tym mówić) Zawsze po pisał mi słodkie smsy a teraz nic, wiem że to nie wyznacznik, nie wiem czy powinnam go wtedy przystopowac, nie mam aż tyle doświadczenia, jak myślicie panowie?

Gość gość
Streaptiz? A po jakiemu to? Bo ani po angielsku, ani po polsku. Oj, debilu, debilu.

Gość gość
wlasciwie to o co ci chodzi bo nic nie rozumiem z tego tekstu?

Gość gość
A twój poziom kultury jaki jest debilu? To dopiero trzeba miec problemy w zyciu aby do jednego slowa sie doczepiac

Cześć Puchaczu :) słabe provo ale coraz mniej tutaj nawet tych słabych :(

Gość gość
Jakie prowo?? czy tu nie mozna liczyc na rady normalnych ludzi?

Gość gość
Mam trzy fotki Agnieszki i jej dane oraz adres. Wystarczy że przestaniesz mnie wyzywać bez powodu jak masz w zwyczaju i nie znamy się. Chodzi tylko o to abyś odczepiła sie od mojego Nicka i mnie nie ma. Zapytaj ją na e-mail jak mi nie wierzysz. Jak szanujesz Agnieszke to odczepisz sie ode mnie i zamykamy sprawę. Ale jak Ty i twój obrońca non stop jeździcie po mnie to ja robię swoje i Agnieszka prace w firmy straci. Jaka Twoja decyzja słucham? gość dziś Zapytaj Agnieszke na @ jakie materiały wpadły mi w ręce przez Jej nieostrożność. Ja z góry wiem jak każde z was sie zachowa bo jesteście przewidywalni. Wiesz, że wystarczy założyć Agnieszce kontrowersyjny profil na np.FB mając jej foty i straci prace bo firma musi dbać o dobre imię. W Twoich rękach los Agnieszki i wystarczy że Ty i Twój obrońca będziecie traktować mnie jak powietrze abym też was omijał

Gość gość
A ja się podpisuję 10/10 uwielbiam migdałkiwłaśnie szybkonie stopujale drugim razem możesz wleźć na niego z tyłu, też będziesz coś z tego miała.

Gość gość
Zrób mu dzisiaj powtórke.

Gość gość
tylko po wytrysku nie kończcie tylko bawcie sie dalej