Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aabuenaa

Hurtownia kosmetyczna , która najlepsza ?

Polecane posty

Gość aabuenaa

Jak w temacie gdzie najczęściej zaopatrujecie się w kosmetyczki czy różnego rodzaju akcesoria kosmetyczne ? Lubię robić takie zakupy w hurtowniach kosmetycznych ( głównie ze względu na ceny ). Możecie polecić jakieś sprawdzone miejsca?

Gość lejkaa
ja to z reguły robię takie zakupy w hurtowni, która mam w pobliżu pracy. Ale z tego co wiem to nie mają swojej strony internetowej. Może popytaj wśród znajomych lub poszukaj przez google :)

Gość Jola_22
Jeśli chodzi o hurtownie online to zerknij sobie do Mimari. Ja często kupuję tam sprzęt kosmetyczny i kosmetyki takie typowo do użytku domowego. Mają ofertę i dla klientów biznesowych jak i dla indywidualnych. Ceny mają też bardzo ok.

Gość uulacia
ja w mimari też już kilka razy robiłam zakupy. Ostatnio na przykład kupiłam sobie zestaw maseczek nawilżających do dłoni i stóp od Novasilk. Cena za 10 par to niecałe 90 zł więc bardzo okej.

Gość aabuenaa
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi :) zerknęłam już na ich ofertę i chyba wstępnie wybrałam kilka produktów na pierwszey raz wystarczy :)

Gość ramonaa89
ja też od czasu do czasu zaglądam do Mimari. Ostatnio udało mi się kupić tam rewelacyjną szczoteczkę do mycia twarzy z firmy Beuer. Zapłaciłam nieco ponad 130 zł, to zdecydowanie mój ulubiony gadżet. Dawno nie miałam tak dobrze oczyszczonej skóry twarzy :)

Gość aabuenaa
Pierwsze zamówienie dotarło a ja już konczę składać kolejne haha :) Zblizają się urodziny mojej mamy i siostry i już mam upatrzonych kilka fajnych prezentów :) fajne jest to, że każdy ma możliwość zakupu profesjonalnego sprzętu który często wykorzystywany jest w salonach kosmetycznych :)

Gość jola_wecka78
te maseczki z novasilk są faktycznie bardzo fajne. Kupuję taką paczkę i spokojnie starcza mi na pół roku także te 90 zł warto zainwestować. Nie wiedziałam, ze w Mimari też je mają :)

Gość gość
Bardzo dobrą hurtownią kosmetyczną, która posiada naprawdę szeroką ofertę i dobre ceny jest www.lakiery.hybrydowe.eu Zamawiam ich produkty do swojego salonu kosmetycznego już od dawna i mogę polecić ich również wam.

Gość lorensaa

Mogę polecić Ci BeautyNova z Łodzi. Za każdym razem jak nie mogłam czegoś dostać to u nich zawsze było, za co ogromny plus. Do wyboru mnóstwo producentów, jak i samych kosmetyków. Cenowo - bez zastrzeżeń.

Gość NAGLAR - OSTRZEGAM!

A ja ostrzegam przed hurtownią NAGLAR! Nie wysłali opłaconego zamówienia, nie zwrócili pieniędzy po odstąpieniu od umowy, nie ma możliwości skontaktowania się z nimi - ignorują maile, telefony, smsy..... 

Gość Ullena

W przypadku akcesoriów do przedłużania rzęs, bo takie głównie zamawiam z hurtowni, polecam hurtownię Crystal Lashes. Oferują duży wybór dobrej jakości rzęs i wszystkich potrzebnych rzeczy, jak kleje, pęsety czy removery. 

Jeżeli szukacie naprawdę sprawdzonej hurtowni, to zerknijcie na ofertę BeautyNova w Łodzi. Pod względem kontaktu, cen, jak i samego asortymentu, ciężko o konkurencje. Moja żona zamawia od nich regularnie i nie słyszałem jeszcze aby miała jakieś ale. 

Jeśli chodzi o rzęski i pazurki, to polecam e-sklep mo’s beauty, spory wybór produktów i akcesoriów, a ceny rozsądne. Mało znana marka, a szkoda, bo wartościowa.