Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chcę iść na ślub swojej siostry

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę iść na ślub siostry. Mam wprawdzie 33 lata, ale kompletnie nie mam z kim iść, mieszkam z rodzicami i z nimi musiałbym na ten ślub i wesele się udać. Byłbym uzależniony od transportu rodziców, nie znam tam ludzi, nie miałbym się do kogo odezwać. Z drugiej strony wstyd nie iść na ślub własnej siostry.

Gość gość
odbilo ci calkowicie "Byłbym uzależniony od transportu " a to ze z nimi mieszkasz to nieuzaleznienie

Gość gość
też, ale w takich sytuacjach odczuwa się to szczególnie mocno. Tam wszyscy, a w moim wieku to już szczególnie będą z kimś, a ja co mam iść jak dziecko z rodzicami?

Gość gość
Bo zeczywiscie zachowujesz sie jak dziecko ,na wesele idzie sie aby sie pobawic****arze mlodej pokazac szacunek a nie sie " Gachem" przejmowac

Gość gość
no właśnie nie sądzę, żebym w takich okolicznościach miał się wybawić.

Gość gość
Ale Ty tam nie idziesz dla siebie, tylko dla siostry.

Gość zu hause
No ale dlaczego Nie ? " nie znam tam ludzi, nie miałbym się do kogo odezwać" jak nie pujdziesz to ludzi niepoznasz i zawalisz siostrze wesele, niemusisz miec przeciesz partnerki aby milo spelnic wieczor . I teraz biegem idz przymierzyc czy ci jeszcze garnitor i koszula pasuja a jak nie to na zakupy z zycze ci z calego serca i siostrze unadego wesela.

Gość gość
ja wiem, że tam muszę iść, ale niedobrze mi się robi na samą myśl. Iść z rodzicami jak jakieś dziecko i być samemu, wstyd przed całą rodziną. Tak się będę czuł niestety.

Gość gość
Ej no sorry, ale co to za problem zaprosic jakas kolezanke?

Gość gość
no właśnie nie mam kogoś, kto chciałby ze mną pójść.

Gość gość
nieudacznik

Gość gość
może i tak, ale nie o tym jest ten temat. Nie każdy ma z kim iść, zazwyczaj idzie się z żoną, dziewczyną...

Gość zu hause
Czego ci wstyd ze niemasz partnerki ? czy to take wazne ? wazne jest zebys ty sie docenial a niewstydzil przed rodzina czy innymi ludzmi bo to wcale niepowod.

Gość gość
no i co tam mam niby robić, jak nikogo nie znam. Siedzieć z rodzicami jak ten kołek?

Gość zu Hause
Sam sobie stoisz w drodze jeszcze niewiesz jak tam bedzie moze i kogos poznasz a odrazu z Kolkem wyskakujesz jak sie bedziesz tak sztywno zachowywal to zostaniesz kolkem do konca zycia, rozluznij sie i zacznij zyc i sie z zycia cieszyc

Gość gość
wiem, bo już byłem na dwóch ślubach z rodziny, i zawsze siedziałem z rodzicami i do nikogo się nie odezwałem.

Gość gość
Wlasnie dlatego trzeba jak najszybciej to mozliwe odciac sie od rodzint itd. Zeby nie musiec zmuszac sie do takich chu/jni jak np rodzinne "imprezy". Bawi to sie dziecko w piaskownicy. Jak czytam albo slysze ze ktos sie bawi na jakichs chu/jowych imprezkach dla przyglupow to smiech mnie ogarnia. Przeciez wy tam nic innego nie robicie tylko uchlewqcie ryje, obrabiacie sobie nawzajem doopy za plecami i podrygujecie jak jakies mutanty co nazywacie tancem - tez mi k***a mac przyjemnosc buahahaha i dodatkowo oczywiscie sluchacie syfu na np weselach :d disco polo buahahaha przy takim gownie sie " bawia" bueheheh

Gość gość
Ja prdl, nikogo nie znasz?? To kogo siostra zaprosiła, samych przybyszów z kosmosu???:O Jesli opinii publicznej znany jest konflikt miedzy para młoda, a kimś, kto miałyby byc gościem - a sie nie pojawi, lub wiadomo, ze młoda badz młody nie utrzymuja kontaktu z bliższa rodzina (jakas głęboka patologia itp), to nikt nie bedzie drążył, a jesli ty nie pójdziesz z takich c*******h powodów, jak te, które wymieniłeś, To twoich starych i siostrę zameczy samo pytanie "a gdzie brat?" "A gdzie syn? Dlaczego nie przyszedł, przeciez to slub siostry":O

Gość gość
zu Hause: dlaczego masz niemiecki nick? Tu jest k***a polska

Gość zu hause
Bo mieszkam w DE.

Gość gość
no może nie jest to do końca właściwe, ale nie utrzymywałem przez długi czas kontaktów z rodziną i teraz właściwie ich nie znam.

Gość gość
zu Hause: jako Niemka, skoro masz niemiecki nick? To nie wchodź na to forum, bo to forum polskie.

Gość gość
Gosc 12:55 Ja niechce wiedziec po jakich weselach ty sie obracasz ze takie masz doswiadczenia patologio

Gość zu hause
Ja tu niewchodze tylko pisze

Gość gość
zu Hause: wypierdzielaj stąd niemiecka szmato.

Gość zu hause
Och biedny robaku szkoda mi cie

Gość gość
ja nie jestem robakiem tylko Polakiem, to ty szmacisz się używając niemieckiego nicka.

Gość zu hause
Idz sie wysraj bo ci zyla peknie w karku

Gość gość
właśnie na weselach ludzie często poznają swoje połówki

Gość gość
chyba kiedyś tak było, teraz każdy wszyscy bawią się w swoim gronie, w tzw podgrupach.