Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hellionka

Mam koślawe kolana, czy to przeszkadza?

Polecane posty

Gość Hellionka

Niestety mam lekko koślawe kolana, i z tego powodu trochę krzywe nogi. Ostatnio oglądałam moje stare zdjęcia i mam takie nogi od dzieciństwa, jednak dopiero teraz zaczęłam się nimi przejmować, a mam 21 lat. Wcześniej często chodziłam w spódniczkach, sukienkach, a teraz przestałam, bo ciągle mi się wydaje, że wszyscy patrzą na te moje nogi i je wyśmiewają. Nawet w spodniach widać tą krzywiznę... Czy to naprawdę aż tak widać? Jak dziewczyny z krzywymi nogami są postrzegane? Czy faceci mocno zwracają na to uwagę?

Gość gość
Nie. Wiekszosc facetow nie zwraca na to uwagi, o ile ladnie sie poruszasz. Zawsze stawiaj stope przed stopa - jak modelka, polowa ma krzywe nogi a to "o" a to "x", po jakims czasie wedzie ci w krew i bedzie automatyczne. Jest to bardzo ladny sposob poruszania sie i calkowicie ukrywa defekt. Podobnie przy zdjeciach lub gdy stoisz, trzeba przyjac odpowiednia poze - lekko zaslon ugietym kolanem druga noge. To bardzo ladna pozycja, pelna elegancji. PS. W Japonii takie nogi sa "kawai " - czyli "slodkie" i bardzo sie wszystkim podobaja, bo tam sa rzadkoscia przez siedzenie po japonsku. Pozdrawiam! :)

Gość gość
Nie jestem wstanie niczego napisać leje ze śmiechu.

Gość gość
Pokaz jakies zdjecie nog,moze jestes przewrazliwiona odrobinke? Daj ocenic niezaleznie,to bylo by najrozsadniejsze

Gość gość
Dziewczyny teraz rzadko noszą spódnice więc dlatego się gapią

Gość Hellionka
http://files.tinypic.pl/i/00960/9uqm2w1x2ud0.jpeg coś w tym stylu, ale ja mam jeszcze cienkie łydki więc ta krzywizna kolan jest mocno widoczna. Moja mama ma takie same nogi jak ja, ale ona jest bardziej przy kości i ma spore łydki więc u niej to wygląda proporcjonalnie.

Gość gość
Też mam krzywe nogi i mam tego dość często jestem wysmiewana wytykana palcami

Gość gość
Mam kos ławę kolana co daje efekt krzywych nóg, słyszałam od "życzliwych" osób, że nie powinnam chodzić w 2askich i krótkich spodniczkach, od kobiety, oczywiście, pozostali awsxysykue mówią, że są ładne, szczupłe, dlugie i seksowne. Chodzi chyba o pewność siebie i jak ktoś wyżej napisał sposób poruszania się. Kiedyś mama mi powiedziała, gdy kazała chodzić z encyklopedia na głowie po mieszkaniu: nie ważne w czym jesteś ubrana a jak to nosisz i jak chodzisz, od tego zależy jak będziesz postrzegana. Chodziło pewność siebie i spodoba poruszania sie. Miała rację.

Gość gość
Masz coś z deklem a nie nogami, te to normalne babskie Xsy, jeżeli nie jesteś facetem albo wyczynowym sportowcem to są jak najbardziej na miejscu :-P

Gość gość
...krzywe to są te jak u dżokeja :-P

Gość gość
Zdecydowanie za często siedzisz na klopie

Gość Hellionka
22:43 A co ma do tego płeć? Obserwuję różne dziewczyny i jednak krzywych nóg nie mają... Byłam dzisiaj u ortopedy i właśnie stwierdził koślawość i dodał, że nic nie można z tym zrobić. Jedynie operacja, ale nie w moim przypadku bo nie mam z tym problemów zdrowotnych

Gość gość
Jak już pisałem, dekiel masz koślawy i to większy problem bo we wszystkim przeszkadza, nawet przy przejściu przez ulicę a co dopiero w relacjach międzyludzkich :-P ...te Xsy to chyba twoja najsilniejsza karta, As