Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy fajnie jest mieć męża?

Polecane posty

Gość gość

czy fajnie jest mieć męża? Czy to tylko takie złudzenie jak się jest samotnej?

Gość gość
Nigdy nie miałam męża i bardzo chciałabym go mieć. Myślę, że jest fajnie pod warunkiem, że pielęgnuje się wzajemną relację i dba się o związek. Dotyczy to obu stron.

Gość gość
Za duzo filmow sie naogladalas :D malzenstwo to najwiekszy blad jaki mozna zrobic. Wystarczy, ze wymienie pranie osranych gaci mezusia i uchlewanie ryja :D buahahaha wole byc sama do smierci :D

Gość gość
Dokladnie. A po jakims czasie sie znudzisz i skur/wiel na pewno zdradzi. Lepiej nie ladowqc sie w to szambo.

Gość gość
A ja bym chciała mieć męża. Mogę prać jego gacie i gotować. Chciałabym tylko, żeby był ze mną i kochał mnie.

Gość gość
Gość 17:34 - takie doświadczenia miała Twoja mama? To naprawdę współczuję jej męża.

Gość gość
To zależy od męża- ja tam jestem bardzo szczęśliwa.

Gość gość
Cyt:"Wystarczy, ze wymienie pranie osranych gaci mezusia i uchlewanie ryja" - skąd taki przykład, z najbliższej rodziny?

Gość roselee
fajnie jest miec meza, pod warunkiem, ze maz jest twoim bliskim przyjacielem, dopasowanym intelektualnie i swiatopogladowo do ciebie, z ktorym fajnie sie spedza czas i dzieli wspolnie radosci i smutki, jest o czym godzinami rozmawiac, ktory cie wspiera i nie powie ci w zyciu zlego slowa, bo zbyt cie kocha by cie ranic. jesli w/w warunki nie sa spelnione, to lepiej poczekac lub byc samemu.

Gość gość
Wszyscy zachwalaja, bo wieszkosc jest mezata. Jednak badania naukowe udowodnily, ze kobiety zyjace samotnie zyja dluzej i w lepszym zdrowiu niz mezatki. Natomiat mezczyzni zyjacy samotnie zyja ZNACZNIE krocej, czesciej choruja i sa zaniedbani, w przeciwienstwie do posiadajacych zony. Statystycznie zonaty zyje o wiele lat dluzej niz samotny mezczyzna. Po prostu: kobiety (wiekszosc kobiet) dbaja o mezczyzne, z ktorym sa, podaja posilki, pirora, sprzataja, prowadza do lekarza, pilnuja badan, itd.

Gość gość
Podsumowanie: kobiecie oplaca sie byc samej, bo nie ma tylu zajec, gotuje jesli chce, ma czas zeby o siebie zadbac, nie musi prac i prasowac, itd. Presja spoleczna sprawia jednak, ze wiekszosc kobiet koniecznie chce miec meza. Gdyby kobiety zarabialy wiecej od mezczyzn to nie byloby zandego powodu, zeby wychodzic za maz. Po co? Zeby trutnia utrzymywac? Spoleczenstwo celowo pozwala, by pensje byly nierowne, inaczej wiekszosc facetow siedzialaby sama (z wackiem).

Gość gość
połyka sperme, zarobkimin 4 tys, gotuje, pierze, robi zakupy,

Gość gość
Ja chciałbym męża ale pewnego Bartusia... Ale on jest niedostępny... Jest lekarzem, kochanym, miłym, przystojnym i skrzywdzonym przez kobiety, bo traktował je jak księżniczki, nie pił, nie pali, zabiera na wycieczki, ideał, ale taki nierealny, kardiolog inwazyjny

Gość gość
roselee dziś fajnie jest miec meza, pod warunkiem, ze maz jest twoim bliskim przyjacielem, dopasowanym intelektualnie i swiatopogladowo do ciebie, z ktorym fajnie sie spedza czas i dzieli wspolnie radosci i smutki, jest o czym godzinami rozmawiac, ktory cie wspiera i nie powie ci w zyciu zlego slowa, bo zbyt cie kocha by cie ranic. jesli w/w warunki nie sa spelnione, to lepiej poczekac lub byc samemu. xxx Czasem można czekać całe życie i nie doczekać się.

Gość gość
Dokladnie. Moja matka miala p********e z mezem :o

Gość gość

Gość gość
Wiele razy przystawiali się do mnie cudzy mężowie :O Współczuję tym żonom, nie chce mieć męża wolę być sama :)

Gość gość
"Podsumowanie: kobiecie oplaca sie byc samej, bo nie ma tylu zajec, gotuje jesli chce, ma czas zeby o siebie zadbac, nie musi prac i prasowac, itd. " Jak się bierze za męża kaleka co nie umie nic ugotować to tak się ma. A to kobieta jak jest sama nie pierze sobie i nie prasuje?- a to co jest mężowi że nie umie pralki wstawić? Jakieś upośledzony?

Gość gość
Sa blaski i cienie jak to w zyciu a zycie to nie bajka

Gość gość
Opowiadanie przez samotną kobietę jak to jest w małżeństwie to coś jak nauki przedmałżeńskie w kościele . Kobieta samotna może się wypowiedzieć tylko na podstawie obserwacji znajomych, więc sama nie wie jak to jest. To tak samo jakby zamężna kobieta wypowiadała się jak to jest być singielką - też tylko może wypowiedzieć się na podstawie obserwacji niezamężnych koleżanek.

Gość gość
a skad wnosisz, ze tu samotne kobiety sie wypowiadaja?

Gość gość
jak widzę w pracy jak zachowują się żonaci faceci to stwierdzam że fajnie jest mieć męża ale tylko pod warunkiem że ci rogi nie przeszkadzają:O

Gość gość
fajnie jest miec meza, jesli on jest fajny, bo tacy co sie zachowuja ponizej krytyki nie sa nic warci

Gość gość
Wyniki BADAN, ze kobiety samotne zyja dluzej i w lepszym zdrowiu niz mezatki - to jest czarno na bialym. Kobiecie bardziej oplaca sie zyc samotnie, ale wszyscy jej zazdroszcza, wiec judza.

Gość gość
19:35 z wypowiedzi. Ile napisało że ma męża ? Te co piszą o zasranych gaciach, itp nie napisały że prały lub piorą.

Gość gość
"jak widzę w pracy jak zachowują się żonaci faceci to stwierdzam że fajnie jest mieć męża ale tylko pod warunkiem że ci rogi nie przeszkadzająpechowiec.gif" Gdzie Ty pracujesz, z jakąś patologią? Współczuję.

Gość gość
Buahaha i zapocone skapety :o :o :o rzygggg

Gość gość
"połyka sperme, zarobkimin 4 tys, gotuje, pierze, robi zakupy," - współczuję Ci męża i zarobków

Gość gość

Gość gość
"Buahaha i zapocone skapety pechowiec.gifpechowiec.gifpechowiec.gif rzygggg" - współczuję Ci męża, może niech sobie kupi coś na te śmierdzące nogi.