Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy fajnie jest mieć męża?

Polecane posty

Gość gość
malzenstwo jest po to, zeby ulegla, masochistyczna kobieta zadowalala mezczyzne, dla ktorego sa najwazniejsze jego wlasne potrzeby

Gość gość
maz musi miec dobra bajere, dobrze omotac kobiete, dobrze klamac bo bez klapek na oczach ciezko nam kobietom

Gość gość
jest fajnie jak maz jest fajny

Gość gość
malzenstwo jest po to, zeby ulegla, masochistyczna kobieta zadowalala mezczyzne, dla ktorego sa najwazniejsze jego wlasne potrzeby Rozumiem, że to tak z własnego doświadczenia alba z doświadczenia matki/siostry - naprawdę współczuję, że spotkałaś taki typ mężczyzn w swoim życiu.

Gość gość
20:14 przeciez tak to jest w Polsce, jak poslucham nieraz kolezanek to mi sie smutno robi Czytajac to forum tez mozna dojsc do takiego wniosku - ze kobieta to powinna byc wdzieczna, ze w ogole na nia spojrzeli, ze jak nie spelnia warunkow to znajda od razu inna, ktora spelni zreszta moze to nawet prawda, znam pare takich, ktore plakaly za mezem po zdradze i wydrapaly by oczy rywalce, a nie mezowi, on taki biedny, uwiedziony, bez wlasnej woli mezczyzna wiadomo, chcialby miec harem, jedna kobieta sie nudzi bo nie jest trzema na raz.

Gość gość
20:27. Fakt, że jak się czyta (czasami wejdę ) to się załamać można- może dla tego że tu większość nieszczęśliwych. Ja staram pisać się optymistycznie o malzenstwie , żeby się tak wszyscy nie zniechęcali, bo nie wszyscy mężczyźni tacy są- chociaż nie wiem jak to jest teraz bo ja swojego znalazłam 24 lata temu.

Gość gość
Fajnie! polecam, jeżeli...mąż jest twoim najlepszym przyjacielem, możesz z nim rozmawiać o wszystkim, wiesz że ty i twoje dziecko/dzieci jesteście dla niego najważniejsi, on jest dla ciebie najważniejszy, nie potrafisz wyobrazić sobie bez niego nocy i dni, lubisz go, robisz wiele rzeczy dla niego nie wymagając nic w zamian, on dla ciebie robi wiele nie wymagając nic w zamian, każdy z was ma swoje hobby i nie jesteście o nie wzajemnie zazdrośni, macie wspólny stół przy którym codziennie siadacie i gadacie o wszystkim i niczym, i łóżko w którym nie tylko śpicie...fajnie jest mieć męża, z jeszcze wielu, wielu innych powodów...znam pewnie nie wszystkie, ale większość z nich na szczęście są moim udziałem. czego i wam moje drogie życzę, bo fajny mąż, to świetna sprawa!

Gość gość
17.38 i weź teraz znajdź takiego...szukanie igły w stogu siana :( a ja wole nie mieć męża niz mieć bylejakiego

Gość gość
Fajnie ale tylko wtedy gdy nie jest on zbyt miły i uwodzenia uczył się od frywolnego

Gość gość
gość dziś no właśnie ...tego fajnego trzeba znaleźć, żeby fajnie było. ale masz rację, to jak szukanie w stogu siana, mnie się udało, ale to było dawno temu, a teraz to faktycznie chyba trudniej.

Gość gość
fakt było trudno, ale odkad drywolny szkoli facetów jest bardzo łatwo o fajnego gościa, szukajacie wśród jego kursantów