Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zazdroscicie znajomym obserwujac ichsukcesu na fb ?

Polecane posty

Gość gość

Np. tego co maja, jak wyglądaja, co osiagneli?

Gość gość
większość to pozory co niby osiągnęli stanowisko w korpo i bandę dzieci ? i tak za 5 lat wezmą rozwód :D poza tym skoro tak się chwalą to chyba są zakompleksieni, prawdziwie zadowolony człowiek ma w d***e pokazywanie innym życia

Gość gość
tylko tym którzy podróżują;) ale naprawdę podróżują, a nie pojada raz w roku na uciułany urlop do turcji i wstawiają z niego 3 miliony zdjęć

Gość gość
Nie bo nikt na facebooku nie pokazuje raczej swoich porazek tylko wszystko przekoloryzowane. A w ogole to staram sie nikomu nie zazdroscic tylko skupic na swoim zyciu

Gość gość
Poza tym zawsze beda ludzie ,ktorzy maja wiecej np. taka Paris Hilton i co to da ,ze bede jej zazdroscic? Sa tacy ktorzy maja wiecej ode mnie, a sa tacy ktorzy o wiele mniej

Gość gość
Tak, bardzo zazdroszcze... Jupz nawet spac nie moge, mysli skupoam tylko na jednym- jak maja znajomi, co dodali na fb. Przytlacza mnie mysl, ze nowe zdjecie z wysp cieplych wstawiaja. Moze dzis pojawi sie znowu ich obiad w restauracji z gwiazdkami. Ciezko mi, gdy widze zdjecie kolezanki( zajmuje caly kadr) z podpisem "Malediwy" i chcialabym zobaczyc wyspe, a tam twarz koleznki. Zazdroszcze bardzo. Chcialabym miec jak inni

Gość gość
nikt normalny nie ma fb

Gość gość
a po co ci w ogóle znajomi? nie mam znajomych i jestem najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem.