Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie myślałaś nigdy żeby rzucić to wszystko...

Polecane posty

Gość gość

i rozpocząć nowe życie gdzieś w innym, lepszym kraju? Chcialbym wyjechać z Polski i rozpocząć życie gdzie indziej, ale żyłem juz za granicą i wiem jak jest cieżko zwłaszcza na początku kiedy nikogo się nie zna i jest sie bardzo daleko od bliskich. Pomyślałem więc, że moze poznam na tym forum kogoś z kim mógłbym wyjechać bo razem byłoby na pewno o wiele raźniej. :) Jeśli tez myślisz o wyjeździe to napisz na moliblendowy@gmail.com moze się polubimy i wyjdzie z tego coś fajnego :) Proszę troli o odpuszczenie tego wątku bo sprawę traktuje poważnie.Bylem w UK i tam chciałbym wyjechać bo nie znam innego języka niż angielski, ale nie jestem pewien czy przed Brexitem jest to dobry pomysł. Inne opcje tez rozważam. Wieku i innych nie podaje celowo bo wolałbym poznać się bliżej przez maila a pózniej oczywiście w realu.

Gość gość
hue hue staly bywalec z o2 :D

Gość gość
Ta do burdelu najlepiej odrazu

Gość gość
Ja wyjechalam i myslalam tysiac razy, zeby rzucic wszystko i wrocic

Gość gość
Jakoś nie widzę chętnych kobiet na wyjazd zagraniczny z całkiem obcym facetem.

Gość gość
Ja wyjechalam i myslalam tysiac razy, zeby wrocic

Gość gość
Pewnie gwałciciel albo oszust co okradnie i ucieknie

Gość gość
Hehe :) ale próbuj co mi tam.

Gość gość
Wiedziałem, że zaraz sie zlecę stałe bywalczynie Kafe i trole :D Wiadomo, że z nikim obcym sie nie wyjeżdża dlatego ja chce sie POZNAĆ. Pieniędzy tez żadnych nie oczukuje bo je mam wiec nie musze nikogo okradać. Ludzie czy wy umiecie czytać? To ze wy spotykacie na swojej drodze jedynie szumowiny to nie znaczy ze każdy tak ma.

Gość gość
Ile lat?

Gość gość
(Tu autor) A gdzie wyjechałaś i czemu chcesz wrócić? Ja wróciłem rok temu i strasznie juz mnie w*****a ten kraj i to co sie tu odp*****la. Nie widzę w Polsce żadnej przyszłości.

Gość gość
A co tu się odp*****la i co to się takiego dzieje starszego bo mieszkam na co dzień i nic nie widzę. Oprócz zarobków które mogłyby być lepsze.

Gość gość
Lat 22.

Gość gość
:D skoro Tobie wszystko odpowiada - super. Żyj sobie i bądź szczęśliwa. Mi nie. Nie będę sie rozdrabniać bo to temat nie o tym.

Gość gość
Autorze tak potrafimy czytać i też każdy wpis jest pod temat, a co kto myśli i napisął, to jego prawo A skoro wiedziałeś jak tu jest, no to czego się spodziewałeś z takim tematem.

Gość gość
Chyba tym bardziej nie liczysz że ktokolwiek odpowie na twoje ogloszenie? Ludzi są zabawne :D jesli uważasz że jest tu tak strasznie to powinieneś chyba potraficie to uzasadnić nawet jednym zdaniem.

Gość gość
Liczyłem, że akurat teraz trolle sobie odpuszcza. Znam ludzi którzy poznali sie przez internet i tworzą świetne pary. Trzeba sobie tylko dać szanse. :)

Gość gość
Dlaczego tutaj szukasz

Gość gość
Autorze jestes mily ale na poczatku to kazdy jest mily

Gość gość
Nie ma to jak pojechać z kimś obcym znanym od miesiąca a po tygodniu dwóch wszystkie pieniądze ukradnie i zwieje :O

Gość gość
Oczywiście, że liczę. Ba, jestem pewien ze znajdę tu fajna dziewczynę. Skoro tak nalegasz to proszę bardzo masz tu kilka przykładów: kościół, PiS, idiotyzm. A, teraz grzecznie proszę pójść z tego wpisu i rozkoszować sie swoim idealnym państwem.

Gość gość
Znam ludzi którzy poznali sie w internecie i tworzą świetne pary wiec dlaczego nie :)) Kafeteria to forum gdzie oprócz trolli można tez (czasem) spotkać kogoś wartościowego

Gość gość
Jak zwykle pierdy sfrustrowanego obywatela który coś tam wie coś tam słyszał i tylko mohery i kaczora widzi. Też wyjeżdżam ale na pewno nie z powodu niby beznadzei :D no i na pewno nie z obcym bo co to niby miałoby wnieść?

Gość gość
Ja jestem zawsze miły!

Gość gość
Smutne musisz mieć życie. Przecież to oczywiste, ze sie nie wyjeżdża z kimś poznanym tydzień wcześniej przez internet. Trzeba najpierw zbudować jakaś relacje. Gdybym tak myślał o każdym to wiele fajnych rzeczy w życiu bym stracił.

Gość gość
Myslalam pojechalam i wrocilam ;) i nigdy nie wyjadę juz

Gość gość
Spoko. Powodzenia życzę!

Gość gość
:D o i już jedną wyprosił z tematu. BŁĄD nie pomyslałe,ś że moze to była idealna dziewczyna, ale o tym przekonałbyś się dopiero po 20 minutach, a ty się jej pozbyłes na starcie :( Eh, tak to dziewczyn nie zachęcisz, a reszta to same trole :P Dobra, dobra, wiem, że teraz mnie przegonisz to już idę

Gość gość
Ale chyba nie żałujesz? Ja po pierwszym razie tez byłem pewien ze nigdy juz nie wrócę. Jak widać wszystko potrafi sie zmienić :P

Gość gość
Zawsze jest ciezko, jak sie probuje czegos nowego. Dlatego rzucilam to wszystko i wyjechalam 10 lat temu. W zyciu bym nie wrocila do Polski.