Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamiast ogólników parę nieprzydatnych szczegółów

Polecane posty

Gość gość

1. tak śmiesznie mówisz R 2. masz takie fajne jasne rzęsy i brwi, tak, raczej jasne 3. zupełnie do mnie nie pasujesz 4. ale lubię Cię 5. dziś pomyślałam, że się zakochałam, ale zakochanie to nie miłość, już za 3 dni nie będzie śladu 6. i tak nie jestem w twoim typie 7. masz śmieszne krzywe palce 8. nie mamy żadnej wspólnej pasji, chyba, że picie kawy można nazwać pasją

Gość gość
spostrzegawcza. 8 cech z których trzy dotyczą opisywanego obiektu a dwie są smieszne

Gość gość
po wadzie wymowy i smiesznych rzeach nastąpiła konklzja o niedopasowaniu chyba w ramach zaprezentowania swojego humoru. nie będzie seksu ale lubie cie. trzeba pamietac żeby unikac lubienia ze strony kobiety reszta to jakies koorfa popiertolenia z nietojepaniem

Gość gość
to o zakochaniu to w zasadzie nie wiadomo do kogo sie odnosi to o krzywych palcach to chyba zeby nadac troche drmaturgii "i tak nie jestem w twoim typie" "nie mamy żadnej wspólnej pasji" czyli konkluzja ze nie będzie radosnego seksu

Gość gość
myślałam, żeby zamienić na "zabawne" ale pozostałam przy śmiesznych są wyjątkowo krzywe, ale obecnie uważam, że ma przez to dużo uroku :) to są cechy pasujące do konkretnej osoby :) nie macie zabawnie krzywych palców - to nie do was ;)

Gość gość
radosny seks wcale nie jest konsekwencją wielu wspólnych pasji no chyba, żeby to rozszerzyć - nie ma rokującego związku, nie ma seksu - to tak, fakt

Gość gość
nigdy nie widziałem nikogo z zabawnymi palcami ewentualnie nigdy mnie to nie bawiło ale za to mam zabawnie krzywego pena. byłoby smiesznie gdyby był malutki ale niestety nie jest co psuje efekt.

Gość gość
to może być problemem, życzę takiej partnerki, która uzna to za zaletę ;)

Gość gość
nie no...z tymi pasjami to przecież głupi by sie domyslił o co chodzi. prosze cie laska skończ piertolić bo sie robisz zabawna. aja chciałem pogadac na powaznie

Gość gość
"to może być problemem, życzę takiej partnerki, która uzna to za zaletę oczko.gif" xxx dzieki ale nie interesuje mnie opinia partnerek

Gość gość
poza tym niestety liczy się całokształt, nawno masz to na uwadze no i na wstępie raczej nie zaprezentujesz się od tej intymnej strony, mam nadzieję ten tam w zasadzie wpisuje się w jakimś sensie w tzw. mój typ niedopasowanie dotyczy niestety mentalności, oczekiwań itp.

Gość gość
Krzywe palce? Dobre do gmerania :p

Gość gość
jeśli nie interesuje Cię opinia partnerek to raczej nie masz ich za dużo ;) nie mam zamiaru zgłębiać dlaczego nie psuj mi wyobrażeń i wątku o moim obiekcie zauroczenia

Gość gość
Ma też piękny nos. To trzeba mu przyznać. Odrzuca mnie od mężczyzn z perkatymi nosami. A on ma naprawdę piękny nos.

Gość gość
w ogóle nie mam partnerek bo jestem brzydki (czyt: nie mamy wspólnych pasji):)

Gość gość
Jak się jest brzydkim można mieć urok osobisty. Ale to wyższa szkoła jazdy. ;)

Gość gość
po co? zeby se pochechłac? do tego wystarczy kasa. nie potrzebuje niczyjej miłości. nie jestem pedałem

Gość gość
miłość nie jest po to zeby o nia zebrac i na niej korzystac tylko żeby ja okiazywac tym którzy śa w potrzebie. niestety banda zydów i pedałów postanowiła to wykorzystaćo babach sie z litości nie wypowiem

Gość gość
prawdziwy facet żyje nienawiścia wrogów

Gość gość
na tvn asterix i obelix leci:D

Gość gość
a najpiekniejszy widok na świecie to widok jerzących sie na dźwiek twojego imienia frajerów i żadza smierci w ich oczach na twój widok

Gość gość
bo to zapowiada wesoły i kulturalnie spędzony wieczór:D

Gość gość
dlatego piertolic dyplomacje

Gość gość
planuje zachowac wstrzemiexliwosc do czasu az bede mógł zgwałcić jakies kooorfy zony l*******gów ich córki amoze i ich samych. wsumie jeszcze nie planowałem tego etapu