Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilk jesteś lub ciebie nie ma

ludzie stracili sens bycia w związkach

Polecane posty

nieudacznie próbują cos tworzyć , a jednocześnie myślą , ze druga osoba to postać , która można w każdej chwili zmienić czy wyrzucić faceci głównie chcą przelecieć kobietę i potem ewentualnie jakiś czas zostać , do momentu znalezienia innej - są niestabilni oraz niezaradni i leniwi - a jeśli nie są tacy to już się uważają za niemal bogów kobiety natomiast chcą kontrolować każdy szczegół życia i planować gdy decydują się pozostać z facetem - jednocześnie także mogą zmienić egzemplarz na lepszy - kobieta także jest niestabilna ale to wynika z natury -bardzo duża część postawiła na karierę i są naprawdę zaradnymi kobietami bardzo pięknymi lecz po drodze odrzuciły miłość i potem zaczęły o nią pytać łatwość z jaka dziś można potraktować jak rzecz , nigdy nie występowała na taka skale piękne dziewczyny są same bo mówią mi , ze nie ma z kim i czego budować czasy stałych ludzi chyba przeminęły

Gość gość
Autorem jest kobieta czy mężczyzna ?

Gość gość
Owszem. Mamy już ułomne materialistyczne egocentryczne pokolenie, co przekłada się na patologiczne związki międzyludzkie. Mnie to cieszy, można się pobawić w poszukiwacza skarbów, lubie takie wyzwania ;)

Gość gość
gość dziś - czasem można całe życie szukać tego "skarbu" i nie znaleźć.

Gość gość
08:08 Mogę nie znaleźć... no ale ta przygoda! :P cała zabawa właściwie, później już tylko stagnacja i nudy

Gość Carycka
Zgadzam się z autorem topicu. Niestety w obecnych czasach, to co najlepsze w związkach, czyli wspólne kolacyjki, sex, mężczyźni dostaja od przypadkowych, bądź zdesperowanych kobiet. Więc po co mają się angazowac, skoro to wszystko da im pierwsza lepsza i zaraz będzie 10 nastepnych

Gość gość
gość dziś - czyli "gonienie króliczka" widziane z kobiecej strony ?

Gość gość
Samotny Romantyk dziś - często tu bywasz :) Jesteś w związku czy poszukujesz ?

gość dziś Autorem jest kobieta czy mężczyzna ? mężczyzna

Gość gość
kilk jesteś lub ciebie nie ma dziś - skoro mężczyzna :) to gratuluję trafności opisu "męskiego gatunku" bo mam podobne spostrzeżenia na ten temat. A Pan Autor po nieudanym związku? Poszukujący ? Czy z góry już deklarujący samotność do końca życia ?

Gość gwoli wyjasnienia
Odkąd seks stał się łatwiejszy do zdobycia... to miłość stała się trudniejsza do znalezienia.

Gość gość
9.16- do seksu uczucie (zwłaszcza u mężczyzn) nie jest konieczne.

Gość gość
Zależy kto - ja jestem w związku i dla mnie to największy sens życia. To moja rodzina - mąż i dzieci - powodują że jestem mega szczęśliwa.

gość dziś Proszę Pani - a jakie ma Pani spostrzeżenia na temat kobiet - inne niż moje ? pan autor jest poszukującym odpowiedzi i deklaruje , że do końca życia będzie ich ciekawy ;)

Gość gość
gwoli wyjasnienia dziś jeżeli seks stał sie łatwiejszy , to znaczy , ze kobiety na to pozwoliły , bo to kobiety decydują o tej sprawie