Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego patrzycie na kobiety? 1. podziwiacie urodę i urok osobisty? 2. patrzycie z ciekawości, ale z czystą obojętnością? 3. patrzycie, bo kochacie... W jakich okolicznościach, patrzycie mężczyźni na kobiety?

Gość gość
patrze zeby sie na babe nie wpiertolić i nie dostać wpiertul jak narobi pisku

Gość gość
ale pytanie przypomin mi nieco dylematy pewnych panów z nadmiarem adrenaliny wyrażajace ich przekonanie o posiadaniu przez mniejszych systemu echolokacji "i co sie gapisz? i co sie slepisz? i co sie lampisz? chcesz wpiertul?" ta seria pytań retorycznych ma cie zmusic do przeczesania dźwiekiem o wysokiej czestotliwości okolicy i rozpoczecie lotu na niskim pułapie. wyraz również ich przekonanie o tym, że ktos patrtzy sie na nich w nadziei ze dadża mu jedyną rzecz jaka może zaoferowac czyli wpiertul

Gość gość
czesto spotykane jest równiez pytanie "było sie gapic?" wyraża ono głeboką wiarę pytajacego że kazdy najmnijszy ****** aktywność wymaga zgody jakiejś wyższej instancji. nawet wystąpienie o te zgode wymaga zgody. najczęsciej spotykane u mundurowych i tych których zamykają

Gość gość
zadziwiające sa również szantaże w rodzaju " nie gap sie bo ci jepne" w sytuacji kiedy przechodzisz przez ulice albo akurat sprawdzasz czy ktos cie nie chce zabic.

Gość gość
hehe dobre

Gość gość
z tym droga moteracjo że wy sami prowokujecie takie pytania. ja sie ucze z tego co widze. jak widze ze mi robicie na złośc to dochodze do wniosku że chyba odpowiednie byłoby zapytac czy aby nie dlatego ze was zeby swędzą.

Gość gość
nigdzie nie napisałem ze nadmiar adrenalny jest zły. najczęściej po prostu efekt tego nadmiaru jest skierowany pod niewłaściwym adresem. u mnie ten problem nie wystepuję dlatego niemozna mi zarzucic bezpodstawnej agresji tudziez zaburzeń hormonalnych

Gość gość
dodatkowo rzadko was pytam o cokolwiek bo mnie c***j interesuje co macie do powiedzenia

Gość gość
a to ze was ostrzegam winniście poczytać mi za łaske bo koorfa to co otpiertalacie to sie koorfa w pale nie mieści i każdy człowiek dysponujący nożem powinien postawić sobie za cel zdjęcie wam skalpu wy kooorfy

Gość gość
o ile nie chce ryzykowac ze jego potomstwo skończy w łagrach pod pretekstem popełniania błedów ortograficznych. nie wiecie co robicie chociaż wam sie wydaje ze wiecie. sami tam skończycie co jest zresztą historycznie umotywowane

Gość gość
nie umiecie sie bawic nie zapraszajcie do piaskownicy