Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łączka

Komunia.

Polecane posty

Witam Was serdecznie,po raz pierwszy i chciałabym się poradzić w kwestii zaproszenia mego kuzyna na komunie mojego syna.Otóż nie wiem czy mam go zapraszać ,ponieważ on nas nie zapraszał 6 lat temu do swego perwszego syna,póżniej nam urodziło się drugie dziecko i poprosiliśmy właśnie tego kuzyna o bycie chrzestnym,zgodził się.No i teraz nie wiem czy ja mam go zapraszać na komunie do mego pierwszego dziecka....Doradzcie prooooszę.

Gość gość
tak zapros

Gość gość
Ja bym zaprosiła, nie musicie odpłacać takim samym zachowaniem jak on.

Gość gość
Gdyby nie był chrzestnym tego młodszego to nie miałabym problemu ale musiałam go poprosić bo nie miałam kogo

Gość gość
Ktoś jeszcze się może wypowie, to dla mnie bardzo ważne

Gość gość
Ktoś jeszcze mi doradzi.

Gość gość
Proszę please. Jest tam jeszcze ktoś ......

Gość gość
wszystko zależy od tego jak często utrzymujecie jakieś relacje, być może od momentu gdy został chrzestnym są one częstsze, wiec wypadałoby zaprosić. Tworzycie rodzinę. to ze on ciebie/was nie zapraszał kiedyś tam o niczym nie świadczy, może nie kontaktowaliście się w ogóle stąd taką podjęli decyzję. czasem wystarczy błahy powód by te relacje rodzinne ustały.

Gość gość
A) pytałaś własne dzieci i męża czy chcą żeby on przyszedł? B) czy ty chcesz żeby był na komunii?

Gość gość
Ja właśnie myślę aby ho zaprosić bo od kiedy został chrzestnym tego młodszego nawet na urodziny do niego przyjeżdża a my jezdzimy do niego na imieniny z drobnym upominkiem ,ale moj mąż mowi że skoro oni nie prosili na komunie do swego syna starszego to my do swego starszego też nie powinnysmy

Gość gość
taaaa, twój mąż pewnie myśli, że wszyscy nie marzą o niczym innym, jak tylko o tym, by móc być na komunii waszego syna....ta.....

Gość gość
To jak macie kontakt urodziny, imieniny i dzieci też go widują, to zaproś.

Gość gość
Pewnie gdyby chodziło o jakiegoś jego kuzyna to nawet nie byłoby rozmowy. Strzelił focha bo jeden prezent był mniej? Zawistny ten twoj mąż

Gość gość
Ponawiam moje pytanie może ktoś mi jeszcze doradzi, czy mam zaprosic kuzyna z żoną na komunie mojego syna, oni sześć lat temu nie prosili nas do swojego dziecka, ale nam pozniej urodxiło sie drugie dziecko i tego właśnie kuzyna prosilismy na chrxestnego, zgodził sie i teraz nie wiem czy mam go poprosic na komunie do starszego syna...doradzcie prosze