Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wams

Dieta po chemii

Polecane posty

Gość Wams

Witam. Moja mam jest po chemioterapii, dostala zalecenie od lekarza ze musi schudnać aby zminimalizowac ryzyko nawrotu choroby (mama jest otyła). Nie chce aby udala sie do pierwszego lepszego dietetyka. Sam osobiscie jestem na diecie, ktora mam od "fabryki siły" jestem z niej bardzo zadowolony i poszukuje czegos podobnego dla mamy. W fabryce sily, mam opieke specjalistow przez caly okres trwania wspolpracy, aktualizacje diety co dwa tygodnie, moge zalogowac sie na swoj profil na stronie i mam tam wszystko czego potrzebuje: -liste potrzebnych zakupow na wybrany okres(co do grama) -opiekę ekspertów -wymienniki w diecie(jezeli cos mi nie smakuje moge to bez problemu zamienic na cos innego) -sposob przygotowania potraw -i wielle innych Wymieniłem te rzeczy poniewaz poszukuje czegos w tym rodzaju dla mamy, poniewaz widze po sobie ze bardzo ułatwia to sprawę. Zalezy mi rowniez na tym aby mama nauczyła sie komponowac posiłki sama, poniewaz kiedys schudła 20kg dzieki diecie lecz po jej zakonczeniu wrocilem to starych rozmiarow. Bardzo prosze o pomoc. Ps. Jezeli ktos szuka diety dla siebie i chce to połaczyc z aktywnoscia fizyczna szczerze polecam fabryke siły, jak ktos sie zdecyduje mozna napisac do mnie o link polecajacy dzieki któremu dostaniecie dłuższy pakiet.

Gość gość
Czy ty masz z głowa??? Masz umierająca matkę a reklamujesz jakieś fabryki!!!

Gość gość
Up