Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama nikolki

Siostra mojego męża to sknera

Polecane posty

Gość mama nikolki

Wyprawiałam ostatnio pierwsze urodziny dla naszej córeczki i zaprosiłam kilka znajomych osób i rodzinę od swojej strony. wypadało żeby też przyszła moja szwagierka. Przyszła i wszyscy dawali prezenty dla malutkiej plus pieniądze w kopercie jako że u nas ciężko, a ona kupiła dziecku jakąś plastikową zabawkę za 20zł z tesco. Oczywiscie przyszła sie najeść za darmo bo nawet jej nie przyszło do głowy że może wypadałoby nam coś wrzucić do koperty bo nam ciężko. dodam tylko że jej sie bardzo dobrze powodzi, pracuje za granicą, co chwile jakieś zagraniczne wycieczki i nie ma dzieci. a u nas ciężko tyle wydatków i nawet sama nic nie zaproponuje. Powinnam jej coś powiedzieć? Czy po prostu przy następnej liście gości specjalnie ją ominąć. Kupiła zabawkę za 20zł a nażarła się za 50zł, nie mamy kasy na takiego pasożyta

Gość gość
Jak to ciężko i zdecydowaliście się na dzieci? Skoro dla was 50 zł to ratunek to mops powinien się zająć takimi nieodpowiedzialnymi ludźmi

Gość mama nikolki
dzieci to dar od Boga, kasa nie powinna o tym decydować komu wolno mieć dzieci a komu nie

Gość gość
Hahahahaha prowo przy sobocie:D

Gość gość
Dzien wolny od szkoly i nudzi sie, idz gimbazo odrob lekcje lepiej zeby jedynki nie dostac w poniedzialek.

Gość gość
nie ma takich matek, ktore licza na prezenty od swojej rodziny tylko, prawda?

Gość gość
cIisM1vPXxTDDfpJ7JvcmPh4